• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За місяць війни до контакт-центру YASNO надійшло майже 200 тис. звернень

eye

480

25.03.2022 10:47

RSS

img

З першого дня війни YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») продовжує працювати та надавати жителям області послуги з електропостачання. Задля безпеки громадян компанія закликала клієнтів звертатися до YASNO за допомогою дистанційних сервісів. Одним з найпопулярніших є контакт-центр.

За місяць війни до контакт-центру YASNO надійшло майже 200 тис. звернень у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях. Найбільше телефоном – понад 183 тис. дзвінків. У більшості випадків питання стосувалися заборгованості, суми до сплати за спожиту у лютому електроенергію та способів оплати в умовах війни. Середній час очікування з’єднання з оператором склав півтори хвилини. Крім цього, від початку війни співробітники контакт-центру обробили понад 8 тис. електронних звернень, які клієнти надсилали через повідомлення на сторінці у Facebookпоштою або через форму на сайті.

Нагадаємо, що крім контакт-центру клієнти можуть звернутися до постачальника дистанційно через чат-бот YASNO-online у Viber. Вже понад 420 тис. українців користуються цим сервісом.

«Ми розуміємо, як важливо у такий складний для всієї країни час бути на постійному зв’язку з клієнтами. Дистанційні сервіси YASNO – швидкі та прості у використанні. Єдине, що потрібно мати клієнту – телефон. Жителі області без підключення до Інтернету можуть вирішити свої питання з електропостачання, зателефонувавши до контакт-центру. Ті, у кого є доступ до всесвітньої мережі, мають кілька варіантів – скористатися чат-ботом у Viber, відправити повідомлення через Facebook, пошту або форму на сайті.

Також закликаємо досвідчених Інтернет-користувачів допомагати своїм рідним та близьким опановувати онлайн-сервіси YASNO. Завдяки цим навичкам літні люди зможуть передавати показання лічильника, оплачувати рахунки за світло та отримувати консультації з електропостачання», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

23

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію