• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету

eye

965

28.03.2022 10:48

Новини громад

img

На порядку денному було розглянуто два основних питання.

Першою доповідала головна лікарка КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Інеса Остряніна про передачу автотранспортного засобу ВАЗ LADA NIVA 2131100 з балансу КП «ЦПМСД» на баланс Покровської міської ради Донецької області. Це питання не викликало заперечень у присутніх.

Члени виконкому підтримали також пропозицію начальниці УСЗН Ірини Бонзюх щодо звільнення громадян від плати за надання соціальних послуг в структурних підрозділах територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Покровської міської територіальної громади.

Крім того, Ірина Бонзюх зробила оголошення, що Управління соціального захисту може забезпечити дитячим харчуванням та підгузками сім’ї переселенців, в яких є малі діти.

Міський голова Руслан Требушкін подякував керівництву ШУ «Покровське» за оперативну допомогу. За проханням міської влади підприємством були виготовлені 300 кувалд та 300 ломів для укриттів, і вже сьогодні інструменти будуть передані громаді.

У розділі різне присутні обговорили зі старостами приєднаних територій нагальні питання та проблеми. Так до с. Піщане, с. Звірове та с. Котлине не ходить транспорт, а у с. Срібне перестав працювати аптечний пункт. Всі ці звернення будуть розглянуті та вирішені якомога скоріше.

Також фермери звернулися з проханням скоротити час комендантської години. Руслан Требушкін зазначив, що це питання попередньо було обговорено з керівництвом області. Вочевидь, дія комендантської години буде розпочинатися з 19.00, аби у світовий день люди могли безперешкодно виконувати роботу та займатися справами. Про остаточне рішення міський голова одразу ж проінформує мешканців громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

16

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

49

Громада 1

02 травня 2024 11:45

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

70

Громада 1

02 травня 2024 10:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію