• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Не чекайте на паперову платіжку: як на Донеччині сплачувати за світло без паперового рахунку

eye

977

21.03.2022 15:21

Новини громад

img

В умовах воєнного стану YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») не надсилатиме клієнтам паперові платіжки за електроенергію. Постачальник розповів, як жителі області можуть наразі розраховуватися за світло та підтримувати енергетичний фронт.    

До стабілізації ситуації у країні клієнти YASNO не будуть отримувати паперові платіжки на свою поштову адресу. Це пов’язано зі складнощами друку та розповсюдженням рахунків. Постачальник звертається до жителів Донеччини з проханням по можливості продовжувати сплачувати за світло та використовувати для цього будь-який з доступних способів.

  • Оплата у відділеннях банків

Клієнти, які звикли вносити платежі у касах, за можливості можуть продовжувати це робити. Щоб дізнатися суму до сплати, необхідно повідомити касиру особовий рахунок, адресу, ПІБ власника. Реквізити постачальника залишаються без змін. Їх також можна взяти із рахунків за попередні періоди.

  • Оплата через онлайн-сервіси YASNO

Дистанційно сплатити за світло жителі області можуть через онлайн-сервіси YASNO: Особистий кабінет, мобільний додаток, viber-бот YASNO-online.

Окремо електронні рахунки в email/ viber/ смс-повідомленні будуть надходити клієнтам, чиї номери телефонів та електронні адреси є у базі постачальника. Отримавши таке повідомлення, клієнти можуть одразу переходити за посиланням для оплати та бути впевненими, що такий платіж є абсолютно безпечним.

  • Оплата через інші дистанційні сервіси

Якщо клієнт користується онлайн-банкінгом (наприклад, Приват24, ПУМБ-online та ін.) або платіжними системами (Portmone, iPay тощо), то при введенні особового рахунку буде автоматично відображена сума нарахувань за електроенергію. 

За відсутності паперових платіжок та в умовах обмеження роботи банківських відділень, найбільш доступний та безпечний спосіб сплачувати за світло – це вносити платежі через онлайн-сервіси. YASNO звертається із проханням до усіх активних користувачів інтернетом допомагати людям старшого віку проводити платежі таким чином.    

«В ситуації, що склалася, дбаючи про безпеку наших клієнтів та співробітників, ми змушені призупинити доставку паперових рахунків. Ми щодня отримаємо зворотний зв'язок від споживачів, які в умовах війни прагнуть підтримати енергетичну систему та внести платіж. Це необхідно для того, щоб уся країна залишалася зі світлом. Радимо використовувати для оплати будь-який із способів, який наразі є доступним для кожного окремого клієнта», - сказав директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

23

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію