• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Тариф на перевезення на маршрутах загальноміського користування підійматися не буде

eye

1020

17.03.2022 12:51

Новини громад

img

Сьогодні відбулася зустріч представників Покровської міської влади із представниками перевізників, які курсують за маршрутом номер 2.

Так, перевізники зазначили, що останнім часом різко піднялася вартість на паливно-мастильні матеріали. До того ж відчувається їх гострий дефіцит. Окрім цього, не має запчастин для автомобілів. Тому вони повідомили про намір підняти тариф з 5 до 10 гривень.

Покровський міський голова Руслан Требушкін зазначив: «Зараз дуже важкі часи. Ми розуміємо перевізників, але й розуміємо жителів міста. Хтось залишився без роботи, у когось не вистачає грошей на ліки та продукти. Тому зараз будемо вирішувати разом, як вийти із цієї ситуації».

Заступник міського голови Анатолій Зінченко запропонував зменшити кількість рейсів і знайти можливість забезпечити перевізників паливом.

«Якщо ми залишимо три рейси: вранці, коли людям треба на роботу, в обід та ввечері, коли людям треба дістатися, то зможемо виділити паливо для автобусів», - зазначив керівник.

Представники перевізників із таким рішенням погодилися.

«Сьогодні в Україні війна. Дуже важко всім. Підприємцям, нашим жителям. Тож, дякую їм за розуміння. Вартість проїзду залишаємо на рівні 5 гривень», - зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Подібні компроміси будуть знайдені й з перевізниками, які працюють на інших маршрутах міста.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

21

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

23

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

25

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію