• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Двадцять перший день воєнного стану в Україні. Керівництво Покровська про стан справ у громаді

eye

972

16.03.2022 18:23

Новини громад

img

Цілодобово продовжує працювати оперативний штаб. Керівники знаходяться на своїх робочих місцях. Комунальні підприємства працюють в штатному режимі: постачають воду і тепло жителям громади.

Міська влада висловлює велику вдячність Фонду Ріната Ахметова, який надав Покровській та іншим громадам області гуманітарну допомогу для мешканців області, що вимушені були переселитися з зон обстрілів. Сьогодні з Покровська відправилися до Західної України 6 автобусів з жінками та дітьми Це 200 мешканців Покровської та Мирноградської громад, які найближчі 24 дні будуть проживати на одній з баз відпочинку.  

Щоденно за розкладом о 16.00 з залізничного вокзалу відправляється евакуаційний потяг до Дніпра.

Міський транспорт курсує за графіком, який ми публікуємо щоранку на наших офіційних сторінках. До міської влади звернулися перевізники покровської громади щодо підвищення цін на запчастини та паливно-мастильні матеріали. В межах встановленого виконкомом тарифу транспорт вже працювати не може. Перевізники поставили міську владу перед вибором: або транспорт не буде курсувати через збитковість його роботи, або тариф буде піднятий до 10 гривень.

З цього приводу міська влада чекає від вас зворотного зв'язку. З одного боку, під час воєнних дій підіймати тариф - це злочин, але з іншого - залишити місто без транспорту теж недопустимо. Залишайте свої коментарі під публікацією 

У громаді діє режим світломаскування. Просимо всіх мешканців сприяти у захисті наших населених пунктів та дотримуватись правил. Якщо ви виявили порушників режиму — зателефонуйте до контакт-центру 0-800-300-101.

Комісія продовжує роботу з обстеження будинків, які постраждали під час обстрілу 3 березня. Залишилось 4 необроблених заявки. Нагадуємо, що в місті ще можуть знаходитись вибухонебезпечні пристрої. Не підіймайте незнайомих предметів та попередьте дітей.

У місті продовжують готувати укриття. Вчора зустріч пройшла на мікрорайоні "Шахтарський". Спільно з владою в укриття цього району будуть придбанні генератори та місткості для води. Переконливе прохання до покровчан: долучайтеся до цих робіт та подбайте про свою безпеку заздалегідь. Якщо у вас є питання, пропозиції, заявки — телефонуйте до відділу Контактний центр

.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

На пішохідних переходах Покровська встановлюють нові знаки

Працівники КП «Покровськавто» встановили нові дорожні знаки, які мають обрамлення, покрите жовтою фарбою.

eye

8

Громада 1

29 березня 2024 15:21

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

36

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

26

Громада 1

29 березня 2024 13:41

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію