• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Двадцятий день воєнного стану в Україні. Керівництво Покровська про стан справ у громаді

eye

889

15.03.2022 18:29

Новини громад

img

Цілодобово продовжує працювати оперативний штаб. Керівники знаходяться на своїх робочих місцях. Комунальні підприємства працюють в штатному режимі: постачають воду і тепло жителям громади.

Велика вдячність волонтерам, які продовжують допомагати місту приймати людей з зон обстрілів. Також велика вдячність Фонду Ріната Ахметова, який надав Покровській та іншим громадам області гуманітарну допомогу. Сьогодні в нашій громаді її вже почали роздавати тим, хто потребує підтримки.

Продовжує курсувати міський транспорт. Графіки маршрутів оновлюються щодня. Їх можна знайти на офіційних ресурсах Покровської міської ради. Евакуаційний потяг до Дніпра також курсує. Інформація про час його відправлення за можливістю тако з'являється на наших ресурсах.

У громаді діє режим світломаскування. Просимо всіх мешканців сприяти у захисті наших населених пунктів та дотримуватись правил. Якщо ви виявили порушників режиму — зателефонуйте до контакт-центру 0-800-300-101.

Комісія відпрацювала вже 28 будинків, які постраждали під час обстрілу 3 березня. Залишилось 4 необроблених заявки.

Мешканці громади продовжують готувати укриття спільно з міською владою. Переконливе прохання до покровчан: долучайтеся до цих робіт та подбайте про свою безпеку заздалегідь. Якщо у вас є питання, пропозиції, заявки — телефонуйте до відділу Контактний центр.
  

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

45

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

17

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

29

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію