• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарну допомогу від Фонду Ріната Ахметова роздали громадам Покровського району

eye

1173

15.03.2022 17:57

Новини громад

img

Сьогодні представники 9 громад Покровського району: Шахівської, Покровської, Мирноградської, Селидівської, Білозерської, Добропільської, Криворізької, Курахівської та Новогродівської отримали харчові набори. Їх завезли напередодні, а надав 3 тисячі наборів – Фонд Ріната Ахметова.

«Ми дуже вдячні компанії Метінвест та Фонду Ріната Ахметова за надану гуманітарну допомогу. Ми роздаємо харчові набори громадам, які прийняли у себе переселенців та біженців. Уповноважені органами місцевого самоврядування відповідальні особи сформують чергу отримувачів гуманітарної допомоги», - зазначив голова Покровського району Андрій Бондаренко.

«У нас в громаді понад сто переселенців. Ми надали їм житло, наші жителі допомагають чим можуть. А ось ці набори, звичайно, дуже потрібні. Там є все необхідне. В першу чергу будемо роздавати родинам, де є діти та люди похилого віку», - зауважила голова Шахівської громади Валентина Середа.

Поки представники громад розбирали свої набори, під’їхали два вантажних автомобілі з міста Кременчук. Вони привезли півтори тонни сухарів.

«Ми їхали понад 9 годин, аби привезти нашу продукцію до вашої громади. Зараз такий час, що треба ділитися та допомагати один одному», - зазначив водій Владислав Семеняченко.

Взагалі ж, допомогу переселенцям, біженцям та людям, які потрапили у складні життєві умови, надає вся Україна і, навіть, волонтери з-за кордону.

«Ми дуже вдячні всім, хто відгукнувся і допомагає нам. Це і великий бізнес, такий як компанія Метінвест і Фонд Ріната Ахметова, бізнесмени, прості люди... Всі працюють на одну велику справу – на нашу перемогу», - зазначив Покровський міський голова Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

15

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

26

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію