• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дев'ятнадцятий день воєнного стану в Україні. Керівництво Покровська про стан справ у громаді

eye

777

14.03.2022 19:23

Новини громад

img

Цілодобово продовжує працювати оперативний штаб. Керівники - всі на своїх робочих місцях. Комунальні підприємства працюють в штатному режимі: постачають воду і тепло жителям громади.

Сьогодні через знеструмлення фільтрувальної станції було припинене водопостачання на громаду, але, на щастя, аварія була швидко усунена. Враховуючи той факт, що Покровськ знаходиться в області, де відбуваються бойові дії, кожен мешканець громади повинен розуміти, що у таких умовах потрібно обов'язково мати запас води на дві-три доби.

Покровськ продовжує приймати переселенців. Кожна людина, що прибуває з зони обстрілів до Покровська, має змогу поїхати далі до Дніпра чи до Ковеля.

Велика вдячність всім волонтерам, всім небайдужим громадянам нашої та інших країн за допомогу вимушеним переселенцям. Сьогодні до Покровська прибув гуманітарний вантаж від Фонду Ріната Ахметова.

Міський транспорт продовжує виходити на маршрути. З графіками курсування громадського транспорту ви можете  ознайомитися на офіційних сторінках Покровської міської ради щодня.

Нагадуємо дотримуватися режиму світломаскування. Просимо мешканців громади повідомлювати про порушення цього режиму до контактного центру за номером 0-800-300-101.

Працює комісія з визначення шкоди, нанесеної домогосподарствам Покровська під час обстрілу 3 березня. Зараз зафіксовано 32 пошкоджених будівлі. Підрядні організації вже ремонтують дахи.

Сьогодні з'явилася хибна інформація, що з Покровська було обстріляне місто Донецьк. Керівництво громади офіційно повідомлює, що з території громади обстрілів не проводилось. Ми не маємо такої зброї. 

Нагадуємо мешканцям, що в жодному разі не можна підіймати, переміщати, розігрівати незнайомі предмети. Ми живемо у воєнний час, коли можна натрапити на вибухонебезпечний предмет просто на вулиці свого міста. Обов'язково проведіть роботу з цього питання з дітьми.

Влада разом з мешканцями готує укриття. Просимо всіх долучитися до цієї важливої справи.

Разом ми - сила!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

23

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

26

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

68

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію