• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До Покровська прибула гуманітарна допомога від Фонду Ріната Ахметова

eye

794

14.03.2022 12:49

Новини громад

img

Сьогодні вранці перший гуманітарний вантаж від Фонду Ріната Ахметова прибув до Покровська. Це – 3 тисячі харчових наборів, які будуть розподілені між переселенцями та незахищеними верствами населення.

«Для розподілення допомоги на базі Запоріжсталі створено Гуманітарний координаційний центр. Там волонтери формують харчові набори першої потреби для українців. Зараз ми привезли першу партію гуманітарної допомоги. Після того, як її розвантажать, ми сформуємо списки переселенців та незахищених верств населення. Розподілимо їх вже завтра», - зазначила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

У кожному наборі – цукор, борошно, макаронні вироби, тушкованка та інше. Все, що необхідно на перший час.

«Метінвест – це наш давній партнер. І я дуже вдячний й підприємству й Фонду Ріната Ахметова, що не лише у мирний час вони допомагали місцям присутності, а й зараз роблять усе можливе для порятунку життів і запобігання гуманітарної катастрофи в Україні», - зауважив Покровський міський голова Руслан Требушкін.

Всього у Донецькій області очікують на прибуття 11 тисяч харчових наборів від Фонду Ріната Ахметова. Їх розподілять між тими громадам, які приймають переселенців.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

2

Новини громад

01 травня 2024 14:00

До уваги роботодавців! Нагадуємо про можливість отримання компенсації єдиного внеску за працевлаштування на нові робочі місця

Порядок надання компенсацій затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2023 №338.

eye

3

Новини громад

01 травня 2024 13:45

ЦНАП у Покровську працює в штатному режимі: звертайтеся та отримуйте якісні послуги

Центр надання адміністративних послуг міста Покровськ працює в штатному режимі. Адміністратори надають весь перелік послуг, які затверджені розпорядженням начальника військової адміністрації. Наразі, це 339 послуг, з якими можна ознайомитися на офіційному

eye

6

Громада 1

01 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію