• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді відновлюється навчальний процес

eye

750

10.03.2022 12:33

Новини громад

img

За рекомендацією Міністерства освіти та науки України, у навчальних закладах Покровської громади після закінчення весняних канікул продовжиться дистанційне навчання. Про це повідомила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

«У тих областях, де немає бойових дій та досить спокійно, МОН рекомендує відновити навчання дітей у школах офлайн. Зважаючи на те, що на Донеччині ситуація нестабільна, учні Покровської громади навчатимуться дистанційно. Ми розуміємо, що багато хто виїхав за межі міста та області, але вони на зв`язку і діти зможуть отримувати знання онлайн», - зазначила Маргарита Ідрісова.

Продовжать перебувати на дистанційному навчанні і дошкільнята. Щодо складання ДПА – його проходження у цьому році скасовано. Питання з проведенням зовнішнього незалежного оцінювання наразі розглядається. За словами заступниці міського голови, Міністерство освіти та науки сьогодні вирішує, скасовувати ЗНО чи зробити його складання вибірковим. Все залежатиме від подальшої ситуації у країні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію