• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Тринадцятий день воєнного стану в Україні. Керівництво Покровська про стан справ у громаді

eye

691

08.03.2022 21:46

Новини громад

img

Оперативний штаб продовжує працювати 24/7. Всі комунальні підприємства працюють в штатному режимі. Керівництво громади на своїх робочих місцях.

Громада продовжує приймати людей, які виїжджають із зони обстрілів. Дякуємо за допомогу волонтерам та компанії Метінвест.

Сьогодні ДСНС закрили всі заявки, які надійшли стосовно вибухонебезпечних предметів. Всього таких заявок було 89. Нових не надходило. Але не забувайте про особисту безпеку. Заборонено брати, переміщати, розбирати, нагрівати невідомі предмети. Якщо ви знайшли такі предмети - дзвоніть 101 чи 102.

Система оповіщення працює лише тоді, коли є загроза безпосередньо місту. Сирену буде чутно на всій території міста. Якщо ви помітили підозрілих осіб чи предмети, ви можете звернутися до відділу "Контактний центр" 0-800-300-101.

Транспорт у місті працює за графіками, які перевізники щодня надають до відділу транспорту Покровської міської ради. Ці графіки оприлюднюються на офіційних сторінках органу місцевого самоврядування. Рейси на  з Лісівку курсуватимуть  у четвер, на Піщане - у суботу. Сільськими територіями курсуватимуть патрулі для убезпечення мешканців.

З залізничного вокзалу Покровська продовжують відправлятися  евакуаційні рейси. Слідкуйте за офіційною інформацією.

Зберігайте спокій. Всім миру, добра та перемоги.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

77

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

58

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

61

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію