• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Тринадцятий день воєнного стану в Україні. Керівництво Покровська про стан справ у громаді

eye

664

08.03.2022 21:46

Новини громад

img

Оперативний штаб продовжує працювати 24/7. Всі комунальні підприємства працюють в штатному режимі. Керівництво громади на своїх робочих місцях.

Громада продовжує приймати людей, які виїжджають із зони обстрілів. Дякуємо за допомогу волонтерам та компанії Метінвест.

Сьогодні ДСНС закрили всі заявки, які надійшли стосовно вибухонебезпечних предметів. Всього таких заявок було 89. Нових не надходило. Але не забувайте про особисту безпеку. Заборонено брати, переміщати, розбирати, нагрівати невідомі предмети. Якщо ви знайшли такі предмети - дзвоніть 101 чи 102.

Система оповіщення працює лише тоді, коли є загроза безпосередньо місту. Сирену буде чутно на всій території міста. Якщо ви помітили підозрілих осіб чи предмети, ви можете звернутися до відділу "Контактний центр" 0-800-300-101.

Транспорт у місті працює за графіками, які перевізники щодня надають до відділу транспорту Покровської міської ради. Ці графіки оприлюднюються на офіційних сторінках органу місцевого самоврядування. Рейси на  з Лісівку курсуватимуть  у четвер, на Піщане - у суботу. Сільськими територіями курсуватимуть патрулі для убезпечення мешканців.

З залізничного вокзалу Покровська продовжують відправлятися  евакуаційні рейси. Слідкуйте за офіційною інформацією.

Зберігайте спокій. Всім миру, добра та перемоги.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

22

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

49

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію