• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Коментар Покровського міського голови щодо надзвичайної ситуації

eye

443

04.03.2022 09:23

Новини громад

img

Минула ніч була неспокійною. Багато жителів міста чули вночі удари та розриви в небі. Бригади ДСНС одразу виїхали для визначення обставин та виявлення пошкоджень.

За словами Покровського міського голови Руслана Требушкіна, наразі над визначенням виду боєприпасів працюють спеціалісти. За попередніми даними це можуть бути боєприпаси до БМ-27 «Ураган» чи інша зброя, що працює на велику відстань. Напевно, спрацювала протиповітряна оборона, оскільки частина ракет була збита, частина впала не розірвавшись. Наразі створили запобіжний периметр навколо територій, які потрапили під обстріл, працюють рятувальники, але продовжують надходити дзвінки про виявлення вибухонебезпечних предметів.

На цей час інформація про загиблих чи поранених не надходила. До лікарень міста ніхто не звертався.

Увага! Знаходитись у тих місцях де впали та не розірвались міни дуже небезпечно. Протягом 24 годин снаряди можуть спонтанно здетонувати. Якщо вам потрібна допомога у розміщенні в іншому місці на цей час - звертайтеся до покровської міської ради.

Якщо боєприпас наніс значні пошкодження будинку, після розмінування оселі буде проведено комісійне обстеження та будуть вжиті заходи, що зупинять подальше руйнування будівлі. Що стосується повного відновлення житла, це питання буде вирішуватися після закінчення бойових дій.

«Хочу подякувати всім, хто помагає нам зустрічати біженців з зони бойових дій, всім, хто наповнює волонтерські пункти одягом, їжею та іншими речами найпершої потреби, - зазначив  Руслан Требушкін. - Оперативний штаб працює 24/7, керівництво громади завжди на зв'язку».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

26

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

21

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

30

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію