• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровський міський голова Р.Требушкін закликав підприємців не підіймати ціни на продукти

eye

602

01.03.2022 11:33

Новини громад

img

Під час щоденного відеозвернення до мешканців Покровської громади, Руслан Требушкін закликав місцевих підприємців не підіймати вартість товарів та всіляко допомагати соціально-незахищеним верствам населення. 

«Звертаюся з переконливим проханням до усіх власників торговельних мереж, які здійснюють торгівлю харчовими продуктами, усіх власників аптек, автозаправних станцій, не здійснювати спекулятивного підняття цін на харчові продукти, лікарські засоби та паливо! Зараз складний для українців час. Не підіймайте ціни. Я вірю, що Україна переможе. Давайте допомагати один одному, щоб пережити цей період. Долучайтесь до допомоги нашим Збройним силам, нашій державі та громаді! Разом – ми сила!».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

24

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

36

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію