• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Молодіжна організація ШУ «ПОКРОВСЬКЕ» Метінвест Покровськвугілля оголошує про збирання речей для евакуйованих

eye

2486

28.02.2022 17:10

Новини громад

img

Колективи підприємств Покровської вугільної групи продовжують працювати, щоб підтримати економіку країни у цей нелегкий час. Також робиться все можливе для того, щоб допомогти людям, евакуйованим до Покровська з населених пунктів, де ведуться активні бойові дії.

Днями Молодіжна організація шахтоуправління «Покровське» Метінвест Покровськвугілля виступила з ініціативою перед працівниками підприємств вугільної групи та мешканців громади стати волонтерами та допомогти у збиранні речей для тих, хто цього потребує.

«Молодіжна організація «Метінвест Покровськвугілля» звернулася з ініціативою до всіх небайдужих людей, працівників ШУ «Покровське», структурних підрозділів стати волонтерами, – каже начальниця відділу взаємодії з громадськими організаціями та колективами компанії Метінвест Покровськвугілля Тетяна Альохіна. – Запрошуємо взяти участь у збиранні речей».

До акції долучаються не лише дорослі, а й діти.

«Мені мама сказала, що люди нужденні, їм треба допомогти», - каже Сашко Альохін.

«Сьогодні ми з нашими волонтерами відгукнулися, принесли теплі речі, дитячі та дорослі, продукти харчування, медикаменти першої необхідності», – каже провідний спеціаліст відділу взаємодії із громадськими організаціями та колективами компанії Метінвест Покровськвугілля Олена Солодовник.

За словами волонтерів, активний збір речей триває вже третю добу. Речі сортуються та вивозяться до пунктів видачі для евакуйованих із прифронтових населених пунктів.

Зараз гостра потреба у дитячому харчуванні та засобах гігієни, особливо підгузниках, а також теплих ковдрах та подушках. Волонтери молодіжної організації шахтоуправління «Покровське» Метінвест Покровськвугілля закликають усіх небайдужих громадян не залишатися осторонь та допомагати зі збиранням речей.

На сьогоднішній день працюють пункти прийому у селищі динзаводу – у приміщенні паспортного столу, у мікрорайоні «Южний», будинок 1, у мікрорайоні «Гірник» - приміщенні ЦПАУ, а також у дитячому садку «Оленка» міста Родинське.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

45

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

17

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

29

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію