• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Влада Покровська забезпечує одиноких мешканців громади водою та продуктами харчування

eye

1128

28.02.2022 16:53

RSS

img

Враховуючи умови життя у воєнний час, а саме перебої з постачанням питної води та харчових продуктів, Покровська міська рада продовжує допомагати мешканцям громади, які опинились у складних життєвих обставинах.

Таку допомогу сьогодні отримали підопічні територіального центру Управління соціального захисту населення. Самотні люди, які потребують уваги та піклування. Як зазначила заступниця начальника УСЗН Тетяни Бєлкіної, таких на обліку наразі знаходиться понад 500 осіб.

«Ми сформували списки та визначили людей, які залишились сам на сам зі своїми проблемами. Зазвичай, це пенсіонери та люди, які мають проблеми зі здоров`ям. Сьогодні розвозимо воду – на людину по 20 літрів та хліб. Будемо надавати допомогу до тих пір, поки у цьому буде потреба», - зазначила Тетяна Бєлкіна.

За словами Олега Климова, одного з підопічних терцентру, така допомога у теперішній час дуже суттєва: «Вдячний соціальним працівникам, що не лишають нас без уваги. Сьогодні люди повинні об`єднуватись, допомагати один одному та нашій армії».

Нагадаємо, у Покровську на мікрорайоні «Южний» цілодобово працює пункт прийому гуманітарної допомоги. За 4 дні він став справжнім центром допомоги, куди небайдужі мешканці міста приносять речі, харчові продукти та засоби особистої гігієни.

Дякуємо всім, хто у цей непростий час приходить на допомогу!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

На пішохідних переходах Покровська встановлюють нові знаки

Працівники КП «Покровськавто» встановили нові дорожні знаки, які мають обрамлення, покрите жовтою фарбою.

eye

17

Громада 1

29 березня 2024 15:21

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

38

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

28

Громада 1

29 березня 2024 13:41

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію