• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську виділили 1 мільйон гривень на тероборону

eye

741

25.02.2022 11:36

Новини громад

img

Сьогодні, 25 лютого, відбулось позачергове засідання виконкому. На порядку денному значилося одне питання - Про внесення змін до бюджету Покровської міської територіальної громади на 2022 рік. 

Очільник ТГ Руслан Требушкін запропонував членам виконкому підтримати проєкт рішення щодо виділення 1 мільйону гривень на потреби тероборони та додав, що ці кошти будуть спрямовані на оборону громади.

«Другий день в Україні триває війна. Ми всі повинні об’єднатись: хто може тримати у руках зброю, прошу, приходьте у військомат, хто може допомагати пенсіонерам, соціально-незахищеним верствам населення - будемо вдячні. Нам потрібна ваша допомога»,-звернувся до мешканців громади заступник Покровського міського голови Микола Шабельник. 

Також, він додав, що наразі у місті працює евакуаційна комісія, яка вже приймає людей з Авдіївки та Мар‘їнки. І надалі Покровськ готовий розміщувати людей, яких буде евакуйовано із зони бойових дій. 

Під час засідання виконкому заступник Покровського міського голови Анатолій Зінченко звернувся до старост громади з проханням провести з місцевими підприємцями роз’яснювальну роботу щодо заборони продажу спиртних напоїв та зброї.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

71

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

52

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

59

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію