• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Патронат над дитиною

eye

397

22.02.2022 11:16

Новини громад

img

14 лютого у Покровському МЦЗ відбувся вебінар із загальних питань зайнятості за участю керівника Служби у справах дітей Покровської міської ради Покровської ОТГ Наталії Гергуленко.

Під час заходу заступник директора Покровського міського центру зайнятості Наталя Воробйова ознайомила присутніх з переліком послуг служби зайнятості, правами та обов'язками безробітних згідно законів України «Про зайнятість населення» та «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття».

Керівник Служби служби у справах дітей розповіла, що таке сімейне патронатне виховання. Також надала інформацію щодо визначення механізму у направленні зареєстрованих безробітних для первинного відбору кандидатів у патронатні вихователі, яким чином фінансується дана програма та законодавчі й нормативно-правові аспекти, які регулюють питання патронатного виховання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

16

Громада 1

29 березня 2024 13:41

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

10

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

19

Громада 1

29 березня 2024 12:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію