• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську визначено переможця вищої ліги з футзалу

eye

2273

21.02.2022 16:16

Новини громад

img

Починаючи з листопада минулого року, за звання лідера боролися 20 команд. Переможця було визначено у неділю, 20 лютого, під час фінального поєдинку двох найсильніших команд – «Донецьксталь» та «Моноліт-2».

Змагання відбулись у спортивному комплексі «Металург» та зібрали не лише гравців, а й безліч вболівальників, які уважно стежили за ходом чемпіонату. 

У ході запеклої боротьби з рахунком 6:1 перемогу отримала команда «Донецьксталь». Команда «Моноліт-2» посіла друге місце, «Моноліт – 1» почесне третє. Також під час фінальної гри були визначені кращі гравці у чотирьох номінаціях: воротар, бомбардир, захисник та гравець.

«За результатами нашого чемпіонату паралельно йде залік до чемпіонату Донецької області, – зазначив начальник Управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міськради Віталій Щербинка. – Вважаю, що перемога була заслуженою, і представляти наше місто на обласних змаганнях будуть найсильніші гравці».

Варто зазначити, цього року на команду-переможця чекає повний ребрендинг: вона називатиметься «Метінвест Покровськ».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію