• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З понеділка, 21 лютого, дошкільнята повернуться до дитячих садків 

eye

2374

18.02.2022 12:56

Новини громад

img

Через стабілізацію ситуації та зменшення рівня захворюваності на COVID-19 і пневмонію серед дітей, з понеділка у штатному режимі по всій території Покровської громади запрацюють дошкільні заклади освіти. Про це під час спільного брифінгу щодо епідеміологічної ситуації заявила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. 

Наразі медики фіксують деяку стабілізацію ситуації із захворюваністю. По первинній ланці - майже на 40% зменшилась кількість виявлених випадків на COVID-19 – зі 285 за минулий тиждень до 180 за поточний. За словами директорки ЦПМСД Інеси Остряніної, майже в половину знизився рівень захворюваності серед дітей, трохи менша кількість звернень до сімейних лікарів. 

Дещо інша ситуація по вторинній ланці. До «ковідного» відділення щодня продовжують надходити по 5-7 пацієнтів. Як наголосив директор Покровської КЛІЛ Юрій Бородін, усі вони не вакциновані: «Чим відрізняється «омікрон» від інших штамів? По-перше, більша кількість населення в цілому хворіє, у стаціонарному відділенні продовжують лікуватись місцеві мешканці. По-друге, сьогодні у хворих спостерігається більш м`який перебіг недуги, але більший ступінь ураження та довший період одужання». 

Заступниця міського голови Маргарита Ідрісова зазначила, що у міських лікарнях для хворих на пневмонію також працюють соматичні відділення, головні лікарі кожної медичної ланки мають свої маршрути пацієнтів, тож ситуація під контролем.

«Враховуючи усі дані, можемо говорити про стабілізацію ситуації та зниження рівня захворюваності серед дітей. Отже, з понеділка дошкільні заклади освіти повертаються до звичного режиму роботи. Щодо закладів середньої освіти, то школярі перебуватимуть на дистанційному навчанні ще до кінця лютого», - прокоментувала Маргарита Ідірсова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

6

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

8

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

20

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію