• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Рани війни: у Покровську презентували фотопроєкт «Цілісність»

eye

1077

18.02.2022 12:18

Новини громад

img

У Покровському міському історичному музеї відбулася презентація проєкту київської фотографині Зої Шу «Цілісність». За допомогою фотографій авторка, демонструючи історії конкретних героїв, розповідає про країну, яка втратила тисячі людських життів.

На захід завітали історики, представники громадських об`єднань та матері безвісті зниклих хлопців. Сама фотографиня приєдналася до презентації онлайн. Вона розповіла, що цей проєкт розпочався зі знайомства з військовослужбовцем у Чернігові. Метою виставки Зоя Шу визначила привернення уваги до фізичних, ментальних та душевних ран. 

«Війна створює рани, які спільні для всіх нас. Ранами покрита вся країна, рани на тілі України - це рани кожного з нас. Неодмінно їх треба лікувати, і прагнення до цілісності та єднання навколо нашої спільної колективної травми може бути першим кроком на шляху до зцілення», - зазначила фотографиня. 

 

Виставка містить 10 світлин, кожна з яких – це окрема історія. Оглянути їх можна безкоштовно до 15 березня. Головна умова – наявність зеленого COVID-сертифікату, негативного ПЛР-тесту, зробленого не менше ніж за 72 години до відвідування музею, або довідки про одужання від коронавірусу.

За вагомий внесок у становлення сучасної національної ідеї, патріотизм, мистецьку підтримку українського народу у боротьбі за територіальну цілісність України Зої Шу була передана подяка від Покровської міської ради.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

19

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

22

Новини громад

04 липня 2024 11:23

Правовий дайджест реформ про захист внутрішньо-переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період квітень-червень 2024 р

Громадська організація «Зелена альтернатива України» пропонує до уваги зміни, які сталися за ІІ квартал у правовому полі щодо захисту ВПО та осіб постраждалих від збройної агресії.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію