• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

50 питань та 5 годин роботи: відбулась чергова 25 сесія міської ради  

eye

2131

17.02.2022 11:39

Новини громад

img

16 лютого у режимі онлайн відбулось засідання 25-ї чергової сесії Покровської міської ради. Депутати розглянули понад 20 основних та 30 земельних питань, головні з яких - зміни до бюджету, позаплановий аудит НВК №1 та передача земельних ділянок новоствореному КП «Покровськ-Агро».

Почали роботу обранці громади із розгляду змін до бюджету Покровської громади на 2022 рік. Заступник міського голови Олександр Добровольський ознайомив депутатів із напрямками розподілу залишків коштів:

- близько 4 млн грн – на ремонт неврологічного відділення КЛІЛ;

- 600 тис. грн – на придбання меблів для Родинського ФОК;

- 725 тис. грн – на реконструкцію меморіалу загиблим воїнам у мікрорайоні «Південний».

Також фінансові кошти планувалось спрямувати житлово-комунальному відділу на виготовлення техпаспортів на житлові площі у Родинському; ремонт колишнього приміщення РАЦСу та оновлення скверу «Соборний». По фінансуванню останнього у депутатів виникли додаткові питання.

Заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін пояснив, що проєкт реконструкції зеленої зони планують реалізовувати поступово: «Сквер у нас великий. Реалізацію проєкту ми плануємо розподілити на кілька частин із залученням фінансової допомоги від наших партнерів - компанії «Метінвест». За попередніми розрахунками, загальна вартість проєкту складатиме близько 15 мільйонів гривень, 5 з яких – кошти місцевого бюджету і 10 – «Метінвесту».

У свою чергу, Покровський міський голова Руслан Требушкн зауважив, що виділення коштів на розробку проєктної документації – це лише можливість залучити до громади інвестиції: «Аби щось просити в інвестора, треба зробити свій внесок, продемонструвати готовність брати участь у співфінансуванні. Ці кошти ми лише резервуємо, щоб рухатись далі».

Після тривалих обговорень зміни до бюджету так і не ухвалили. 

Не набрав необхідної кількості голосів і важливий для громади проєкт рішення щодо делегування функцій замовника на виконання робіт з розробки та коригування проєктно-кошторисної документації, технічного обстеження, реконструкції та капітального ремонту по понад 20 об’єктам. Серед них - капітальний ремонт головних автомагістралей міста та в’їзної групи, реконструкція шкіл, лікарень та будівництво траси для занять мото- та велоспортом.

Поміж інших проєктів рішень було ухвалено збільшення статутного капіталу КП «Покровськтепломережа» та КП «БКП», надання пільг особам з інвалідністю по зору, передачу стадіону НВК №1 на баланс міської ради та більшість земельних питань.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

28

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

32

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію