• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Покровськ долучився до загальноукраїнського флешмобу Єднання

eye

1168

16.02.2022 12:02

Новини громад

img

Відповідно до Указу Президента України про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства, сьогодні, у День єднання, о 10:00 на будинках і спорудах в усіх населених пунктах України підняли Державний прапор і пролунав Державний гімн. До загальноукраїнських заходів долучився й Покровськ. 

Наразі перед нашою державою стоять серйозні зовнішні і внутрішні виклики, які спонукають нас до відповідальності, мужності та єднання. 

«Нас лякають великою війною. Але це - частина війни гібридної. Її мета - залякати нас, змусити жити в тривозі, посіяти паніку. Ми - сильний народ. Ми - вільний народ. Ми - єдиний народ. І сьогодні ми демонструємо це, святкуючи День єднання», - зазначив Президент України Володимир Зеленський. 

Аби підтримати голову держави та продемонструвати об`єднаність, цілісність, неподільність України та бажання жити мирно на своїй землі, сьогодні на центральній площі Покровська відбувся загальноміський захід.

Біля пам`ятника Т.Г.Шевченку перші керівники громади, представники структурних підрозділів, комунальних підприємств міської ради, управління поліції, ДСНС , військовослужбовці та громадськість утворили коло єднання та виконали державний гімн України. 

В ході заходу було зазначено, що події останніх років навчили громадян гуртуватись заради спільної ідеї, цінувати підтримку та знаходити вірні рішення, поважати один одного та любити Україну.

Також на сьогоднішній сесії депутати Покровської міської ради підтримали звернення до жителів Покровської громади від голови фракції «Слуга народу» Олени Харчевної щодо до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора, не розхитувати політичну ситуацію всередині країни. 

З текстом звернення можна ознайомитися за посиланням

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Солодка підтримка для ВПО з Донеччини

Перша партія смачної гуманітарної допомоги вагою у 500 кг вже надійшла до гуманітарного хабу "Єднання" Покровської МВА у Кропивницькому. Це приємний подарунок для мешканців з Донеччини, які вимушено покинули свої домівки.

eye

0

Новини громад

04 липня 2024 17:59

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 9 тисяч родин на Донеччині

3 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі попри всі виклики та небезпеку змогли відновити електропостачання 25 населених пунктів, знеструмлених через ворожі обстріли.

eye

20

Новини громад

04 липня 2024 11:32

Оголошено конкурс з відбору психологів

З 12 червня по 07 серпня 2024 року проводиться конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги.

eye

24

Новини громад

04 липня 2024 11:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію