• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську вшанували учасників бойових дій на території інших держав

eye

980

15.02.2022 11:42

RSS

img

З нагоди 33-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 15 лютого у Покровську відбувся урочистий захід.

Біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам зібралися очільник Покровська Руслан Требушкін, заступник міського голови Анатолій Зінченко, представники структурних підрозділів міської ради, учасники бойових дій в Афганістані, представники громадських організацій, військомату, поліції та небайдужі покровчани. 

«Вже котрий рік поспіль йде багато розмов, чи потрібна була ця війна чи ні. Але зрозуміло одне - ви виконали свій військовий обов`язок, і по-іншому бути не могло. Вічна пам'ять героям, які не повернулись з війни, а присутнім тут учасникам бойових дій – мирного неба, міцного здоров'я та оптимізму», - звернувся до присутніх Руслан Требушкін. 

За активну громадянську позицію, особистий внесок у здійснення державної політики та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 11 членам Покровської організації ветеранів війни в Афганістані мер міста вручив почесні грамоти та подяки. 

Також грамотами начальника Донецького гарнізону були відзначені полковник у відставці Павло Тітков та молодший сержант запасу, голова ГО «Покровська спілка ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)» депутат Покровської міської ради Геннадій Красний. 

«Сьогодні наша задача – не лише пам`ятати тих, кто залишився назавжди в горах, а й тих, хто, пройшовши горнило війни, сьогодні подає приклад мужності та відваги», - зазначив Генадій Красний. 

На честь учасників бойових дій, які загинули в Афганістані та в інших локальних збройних конфліктах, до тематичного меморіального комплексу поклали букети квітів. Пам'ять воїнів-інтернаціоналістів присутні вшанували хвилиною мовчання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

58

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

46

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

58

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію