• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську вшанували учасників бойових дій на території інших держав

eye

953

15.02.2022 11:42

RSS

img

З нагоди 33-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 15 лютого у Покровську відбувся урочистий захід.

Біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам зібралися очільник Покровська Руслан Требушкін, заступник міського голови Анатолій Зінченко, представники структурних підрозділів міської ради, учасники бойових дій в Афганістані, представники громадських організацій, військомату, поліції та небайдужі покровчани. 

«Вже котрий рік поспіль йде багато розмов, чи потрібна була ця війна чи ні. Але зрозуміло одне - ви виконали свій військовий обов`язок, і по-іншому бути не могло. Вічна пам'ять героям, які не повернулись з війни, а присутнім тут учасникам бойових дій – мирного неба, міцного здоров'я та оптимізму», - звернувся до присутніх Руслан Требушкін. 

За активну громадянську позицію, особистий внесок у здійснення державної політики та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 11 членам Покровської організації ветеранів війни в Афганістані мер міста вручив почесні грамоти та подяки. 

Також грамотами начальника Донецького гарнізону були відзначені полковник у відставці Павло Тітков та молодший сержант запасу, голова ГО «Покровська спілка ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)» депутат Покровської міської ради Геннадій Красний. 

«Сьогодні наша задача – не лише пам`ятати тих, кто залишився назавжди в горах, а й тих, хто, пройшовши горнило війни, сьогодні подає приклад мужності та відваги», - зазначив Генадій Красний. 

На честь учасників бойових дій, які загинули в Афганістані та в інших локальних збройних конфліктах, до тематичного меморіального комплексу поклали букети квітів. Пам'ять воїнів-інтернаціоналістів присутні вшанували хвилиною мовчання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

5

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

13

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

10

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію