• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровському терцентрі УСЗН незабаром відкриють сольову кімнату

eye

873

14.02.2022 17:00

Новини громад

img

Ще восени у будівлі Управління соцзахисту населення за фінансової підтримки німецької організації GIZ розпочався капітальний ремонт Територіального центру соціального обслуговування. 

За словами начальниці УСЗН Ірини Бонзюх, вже незабаром в оновленому терцентрі з’являться сучасні тренажерна та танцювальна зали, комп’ютерний клас, кабінет для занять декоративно-прикладним мистецтвом та сольова кімната. 
Оснащення останньої тривало два тижні і сьогодні вже майже закінчено. 

«Ця соляна кімната побудована на найвищому технологічному рівні з аудио- та світлотерапією, - розповів дизайнер кімнати Сергій Бамболюк. - Крім того, вона оснащена галогенератором, який діє, як сольовий аерозоль. Це дуже гарне середовище для організму в цілому, особливо для нервової та дихальної системи людини».

Одночасно перебувати у кімнаті зможуть до 6 осіб. Тривалість сеансу складатиме 45 хвилин. І послуга доступна буде не лише для відвідувачів терцентру. 

«Сьогодні у нас на обліку знаходиться 350 осіб. Переважно, це люди пенсійного віку, які потребують оздоровчих послуг. Відвідати сольову кімнату зможуть й інші місцеві мешканці, які матимуть відповідне направлення та рекомендації від лікарів. Слід зауважити, що лікування та реабілітація спелео- або галотерапією є однією з найбільш ефективних процедур», - розповіла завідувачка відділенням денного перебування Світлана Зубенко. 

Відкрити оновлений терцентр спеціалісти Управління соціального захисту населення планують вже наприкінці березня. Тоді ж запрацює і сольова кімната.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

58

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

46

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

58

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію