• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровському терцентрі УСЗН незабаром відкриють сольову кімнату

eye

839

14.02.2022 17:00

Новини громад

img

Ще восени у будівлі Управління соцзахисту населення за фінансової підтримки німецької організації GIZ розпочався капітальний ремонт Територіального центру соціального обслуговування. 

За словами начальниці УСЗН Ірини Бонзюх, вже незабаром в оновленому терцентрі з’являться сучасні тренажерна та танцювальна зали, комп’ютерний клас, кабінет для занять декоративно-прикладним мистецтвом та сольова кімната. 
Оснащення останньої тривало два тижні і сьогодні вже майже закінчено. 

«Ця соляна кімната побудована на найвищому технологічному рівні з аудио- та світлотерапією, - розповів дизайнер кімнати Сергій Бамболюк. - Крім того, вона оснащена галогенератором, який діє, як сольовий аерозоль. Це дуже гарне середовище для організму в цілому, особливо для нервової та дихальної системи людини».

Одночасно перебувати у кімнаті зможуть до 6 осіб. Тривалість сеансу складатиме 45 хвилин. І послуга доступна буде не лише для відвідувачів терцентру. 

«Сьогодні у нас на обліку знаходиться 350 осіб. Переважно, це люди пенсійного віку, які потребують оздоровчих послуг. Відвідати сольову кімнату зможуть й інші місцеві мешканці, які матимуть відповідне направлення та рекомендації від лікарів. Слід зауважити, що лікування та реабілітація спелео- або галотерапією є однією з найбільш ефективних процедур», - розповіла завідувачка відділенням денного перебування Світлана Зубенко. 

Відкрити оновлений терцентр спеціалісти Управління соціального захисту населення планують вже наприкінці березня. Тоді ж запрацює і сольова кімната.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Колектив Родинського старостату пройшов навчання зі стресостійкості

У рамках проєкту «Негайне реагування на надзвичайні ситуації із збереження життя з урахуванням гендерних аспектів та захисту постраждалого від конфлікту населення на сході України» Перша психологічна допомога» представники ГО «Аваліст» провели для предста

eye

2

Громада 1

30 квітня 2024 11:55

До уваги мешканців громади! Святкуємо Великдень з урахуванням безпекових заходів

Цьогоріч віряни східного обряду відзначатимуть свято Великодня цієї неділі, 5-го травня. Умови воєнного стану вимагають ретельного планування та організації заходів безпеки під час святкування Воскресіння Христового.

eye

14

Новини громад

30 квітня 2024 10:46

Представниці Покровської громади увійшли до оновленого складу обласної молодіжної ради

На Донеччині затверджено оновлений склад Молодіжної ради при Донецькій обласній державній адміністрації на 2024-2026 роки.

eye

20

Новини громад

30 квітня 2024 09:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію