• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Фінансування нових та минулорічних проєктів. У Покровську засідала бюджетна комісія

eye

2218

11.02.2022 15:31

Новини громад

img

На постійній комісії з питань планування, бюджету і фінансів, інвестиційної політики депутати обговорили розподіл грошей на реалізацію програм та заходів на 2022 р.

Заступник міського голови Олександр Добровольський звітував перед членами комісії щодо виконання бюджету та Програми економічного і соціального розвитку громади за 2021 рік.

«За минулий рік бюджет був перевиконаний на 80 млн грн, що нам дає можливість вкласти гроші у ряд інфраструктурних проєктів. В першу чергу це відбулося через збільшення ПДФО. Є приріст з єдиного податку та сплати за землю, а також з податку на оренду об'єктів нерухомості, - розповів Олександр Добровольський. - Єдине, де є просідання, це трансферти, але ми не можемо на це впливати. Ми користуємось постановою КМУ, яка нам доводить державні субвенції і минулого року ми не доотримали субвенції на ЗОШ 4, 6 та 8». 

Є плани і щодо розподілу цих 80 млн грн, з яких чималу частину складають кошти, що не були засвоєні минулого року. Як пояснив заступник міського голови, так сталося, бо паралельно з входженням у проєкт готували землевпорядну документацію. В цьому році поставлена задача оформити землевпорядну та правоустановчу документацію на об'єкти громади, що підпадають під інвестиційні проєкти. 

Зокрема фінанси заплановано розподілити на такі проєкти:

-  реконструкція КНП «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» - 12,1 млн грн;

-  благоустрій скверу «Соборний» - 5 млн грн;

-  завершення будівництва прибудови ЦНАПу - 5 млн 247 тис. грн;

-  благоустрій територій за депутатськими зверненнями 5 млн грн;

-  ремонт будівлі колишнього РАЦСу - 1,9 млн грн;

-  реконструкція братської могили загиблим воїнам у Другій світовій війні, який у народі називають «Дівчинка» – 725,2 тис. грн.;

-  ремонт ФОК м. Родинське – 600 тис. грн;

-  ремонт внутрішніх приміщень КНП «Родинська  міська лікарня» – 505 тис. грн.;

-  благоустрій кладовищ - 500 тис. грн.

-  та інше.

«Якщо ми обговорюємо розподіл грошей на реалізацію програм та заходів, які переносяться з минулого року, я прошу до депутатського дня підготувати розширену інформацію, які саме заходи передбачені, аби у депутатів не залишалось питань,» – звернулась до Олександра Добровольського Наталія Іваньо, коли у членів комісії виникли певні дискусії. 

Також депутати розглянули питання фінансування заходів та робіт місцевого значення з приписки громадян до призовної дільниці, призову на строкову військову службу та прийняття на службу за контрактом у Збройних силах України у 2022 році.


 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

6

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

54

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

20

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію