• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Фінансування нових та минулорічних проєктів. У Покровську засідала бюджетна комісія

eye

2263

11.02.2022 15:31

Новини громад

img

На постійній комісії з питань планування, бюджету і фінансів, інвестиційної політики депутати обговорили розподіл грошей на реалізацію програм та заходів на 2022 р.

Заступник міського голови Олександр Добровольський звітував перед членами комісії щодо виконання бюджету та Програми економічного і соціального розвитку громади за 2021 рік.

«За минулий рік бюджет був перевиконаний на 80 млн грн, що нам дає можливість вкласти гроші у ряд інфраструктурних проєктів. В першу чергу це відбулося через збільшення ПДФО. Є приріст з єдиного податку та сплати за землю, а також з податку на оренду об'єктів нерухомості, - розповів Олександр Добровольський. - Єдине, де є просідання, це трансферти, але ми не можемо на це впливати. Ми користуємось постановою КМУ, яка нам доводить державні субвенції і минулого року ми не доотримали субвенції на ЗОШ 4, 6 та 8». 

Є плани і щодо розподілу цих 80 млн грн, з яких чималу частину складають кошти, що не були засвоєні минулого року. Як пояснив заступник міського голови, так сталося, бо паралельно з входженням у проєкт готували землевпорядну документацію. В цьому році поставлена задача оформити землевпорядну та правоустановчу документацію на об'єкти громади, що підпадають під інвестиційні проєкти. 

Зокрема фінанси заплановано розподілити на такі проєкти:

-  реконструкція КНП «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» - 12,1 млн грн;

-  благоустрій скверу «Соборний» - 5 млн грн;

-  завершення будівництва прибудови ЦНАПу - 5 млн 247 тис. грн;

-  благоустрій територій за депутатськими зверненнями 5 млн грн;

-  ремонт будівлі колишнього РАЦСу - 1,9 млн грн;

-  реконструкція братської могили загиблим воїнам у Другій світовій війні, який у народі називають «Дівчинка» – 725,2 тис. грн.;

-  ремонт ФОК м. Родинське – 600 тис. грн;

-  ремонт внутрішніх приміщень КНП «Родинська  міська лікарня» – 505 тис. грн.;

-  благоустрій кладовищ - 500 тис. грн.

-  та інше.

«Якщо ми обговорюємо розподіл грошей на реалізацію програм та заходів, які переносяться з минулого року, я прошу до депутатського дня підготувати розширену інформацію, які саме заходи передбачені, аби у депутатів не залишалось питань,» – звернулась до Олександра Добровольського Наталія Іваньо, коли у членів комісії виникли певні дискусії. 

Також депутати розглянули питання фінансування заходів та робіт місцевого значення з приписки громадян до призовної дільниці, призову на строкову військову службу та прийняття на службу за контрактом у Збройних силах України у 2022 році.


 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

92

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію