• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати міської ради розглянули питання місцевого самоврядування та дотримання законності

eye

2409

11.02.2022 17:16

Новини громад

img

11 лютого за участю секретаря міської ради Наталії Іваньо відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності, забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод та законних інтересів.

Депутати розглянули проєкти рішень щодо внесення змін до вже прийнятих рішень міської ради та щодо затвердження Положень про відділ «Контактний центр», відділ містобудування, архітектури та земельних відносин, відділ по роботі зі зверненнями громадян та доступу до публічної інформації. 

Обговорили члени комісії і питання щодо створення в структурі Центру надання адміністративних послуг Сектору з державної реєстрації актів цивільного стану. 

Як пояснила в.о. начальника ЦНАП Ольга Бєлоусова, введення додаткових двох штатних одиниць дасть змогу самостійно реєструвати та видавати документи про народження, шлюб та смерть. 

«Зараз ми приймаємо ці заяви, але мешканцям доводиться їх довго чекати. Документи ми передаємо до РАЦСу, працівники якого їх обробляють і лише тоді нам їх назад повертають. А так, у нас будуть свої посадові особи, які отримуватимуть бланки суворої звітності і роздруковуватимуть на них документи», - розповіла Ольга Бєлоусова. 

На розгляд депутатів були винесені також проєкти рішень щодо прийняття до комунальної власності приладів обліку теплової енергії, затвердження Статутів КП «БКП» та «Покровськтепломережа».  Пропонується збільшити за рахунок місцевого бюджету статутний капітал КП «Покровськтепломережа» на 14 млн 310 тисяч гривень (загальний статутний капітал становитиме 91 млн 736 тис. грн) та КП «БКП» на 14 мільйонів 551 тисячу гривень (загальний статутний капітал становитиме 14 млн 551 тис. грн). 

По жодному з питань у членів комісії зауважень не виникло, тож усі проєкти рішень було рекомендовано до розгляду на найближчій сесії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

92

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію