• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Передача теплових лічильників, збільшення статутів КП та інше: у Покровську засідала комісія з питань ЖКГ

eye

1840

10.02.2022 18:18

Новини громад

img

Відбулось засідання постійної комісії з житлово-комунальних питань. На порядку денному значилося 6 основних питань та 1 додаткове. 

У першу чергу було підтримано винесення на розгляд сесії питання збільшення за рахунок місцевого бюджету статутних капіталів КП «Покровськтепломережа» на 14 310 644,29 грн (загальний статутний капітал становитиме 91 736 609,60 грн) та КП «БКП» на 14 551 485,04 грн (загальний статутний капітал становитиме 14 551 585,04 грн). 

Також депутати одноголосно погодили винесення на сесійний розгляд проєктів рішення про затвердження актів списання з балансу ЖКВ багатоквартирних будинків Родинського та про прийняття до комунальної власності Покровська приборів обліку теплової енергії. 

«Зважаючи на високу вартість теплоносія, ми хочемо зняти з мешканців всі витрати з обслуговування та ремонту теплолічильників, що може обходитись у кілька десятків тисяч грн. Це облаштування приймає на баланс житлово-комунальний відділ, а потім передає його на баланс КП «Покровськтепломережа», - зазначив начальник відділу ЖКГ Дмитро Візенков. – Зараз ми працюємо над розробкою програми встановлення лічильників 50/50, адже в місті встановлено 219 приборів обліку теплової енергії, і потрібно встановити ще 294».

Депутатка від ПП «Порядок» Юлія Гуріненко поцікавилася у керівника КП «БКП» Дениса Зусмановського заходами, які будуть застосовані до агресивних безпритульних тварин, що масово розвелися на закріпленому за нею окрузі.

«7 лютого ми оголосили тендер на закупівлю ветеринарних послуг, яка включає виловлювання безпритульних тварин, їх ветеринарну обробку та стерилізацію. Зазначу, що послуга буде виконуватися згідно з вимогами ЗУ «Про захист тварин від жорстокого поводження» та інших чинних нормативних документів, - розповів Денис Зусмановський. - 10 днів ми чекаємо визначення переможця, і вже після цього почнеться робота».

А ось на питання депутатки щодо організації на території Покровської міської лікарні зони паркування Дмитро Візенков запропонував провести спільне обговорення із заступником міського голови Олександром Добровольським.

Додатковим питанням депутати заслухали проєкт рішення щодо передачі функцій замовника з будівництва, реконструкції, капітального ремонту та технічного переоснащення об'єктів міста комунальному підприємству «Управління капітального будівництва». Члени комісії попросили начальника КП Данила Проскуренка підготувати до депутатського дня більше інформації та перелік альтернативних ділянок для будівництва деяких нових об’єктів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

7

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

59

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

25

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію