• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Проєкт Стратегії Покровської територіальної громади отримав позитивні відгуки

eye

1006

08.02.2022 19:04

Новини громад

img

Найважливіші завдання, що ставить перед собою громада на найближчі 7 років, втілені в основоположний документ - Стратегію розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області до 2030 року. У фокусі Стратегії - економічний розвиток, розвиток інфраструктури та дозвілля, а також формування активної та відповідальної громади. Громадське обговорення проєкту Стратегії та Звіту про її стратегічну екологічну оцінку (СЕО) розпочато з 27 січня 2022 р. та триватиме до 25 лютого 2022 р. 


До Покровської міської ради надійшли позитивні відзиви щодо проєкту Стратегії від  Донецького наукового центру НАН України та МОН України та Інституту економіки промисловості НАН України. Зокрема рецензенти відзначили глибоке опрацювання методичних матеріалів, аналітичних джерел, використання теоретико-методичних і технічних розробок міжнародного проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України”, залучення фахівців органів місцевого самоврядування, представників експертного й наукового середовища, громадянського суспільства.


Нагадуємо, що громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі до Комунальної установи «Агентство розвитку громади» Покровської міської ради Донецької області (адреса: пл. Шибанкова, 13, м. Покровськ, Донецька область, 85300) (в тому числі в електронному вигляді: yermolovych.d@pokrovsk-rada.gov.ua) зауваження та пропозиції до проєкту Стратегії та Звіту про СЕО. Пропозиції та зауваження, що будуть подані після встановленого строку та анонімні, не розглядаються

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

64

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

47

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

58

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію