• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Поспішайте! Заявки на участь у Громадському бюджеті приймають до кінця лютого

eye

1477

08.02.2022 15:51

Новини громад

img

Заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський на брифінгу нагадав, що подати свої проєкти на участь у програмі «Громадський бюджет» жителі громади можуть ще впродовж трьох тижнів. За його словами, від початку прийому заявок вже надійшло 7 пропозицій на загальну суму 700 тисяч гривень.

«Ці ініціативи стосуються благоустрою територій, оснащення шкільних спортивних залів та придбання комп`ютерної техніки для сільських бібліотек. Приємно, що до участі у Громадському бюджеті долучились мешканці усієї громади. Також надійшли проєкти від депутатів політичної партії «Порядок»: Юлія Гуріненко разом з мешканцями селища динасового заводу ініціювала проєкт щодо створення зони відпочинку на місці колишнього ставка, а Сергій Моісеєнко пропонує придбати спецтехніку для латкового ремонту доріг», - повідомив Олександр Добровольський. 

Крім того, керівник зазначив, що за результатами зустрічей з мешканцями Покровська щодо комунальних питань було прийнято рішення приймати до розгляду також проєкти, що передбачають оснащення багатоповерхівок лічильниками теплової енергії. 

«Закликаємо мешканців Покровської громади бути активними та ініціативними. Заявки прийматимуться ще впродовж трьох тижнів, тож час ще є. З 1 березня члени координаційної ради почнуть розгляд проєктів, після чого відбудеться голосування. Ініціативи, які наберуть найбільшу кількість балів, і будуть втілені у життя», - зауважив заступник міського голови.

Ознайомитися з умовами участі у громадському бюджеті можна за посиланням:
https://pokrovsk-rada.gov.ua/uk/page/gromadskij-byudzhet

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Донеччина-Закарпаття: співпрацю між Покровською та Хустською громадами закріплено меморандумом

18 квітня у м.Тячів, що на Закарпатті, відбувся об’єднаний Форум місцевого самоврядування та громадянського суспільства «Згуртовані і спроможні громади – міцний тил і запорука нашої Перемоги», присвячений 10-річчю реформи децентралізації в Україні.

eye

1

Новини громад

18 квітня 2024 16:55

Для безпечного руху: в місті триває оновлення дорожньої розмітки

Одним із видів робот комунальників зараз є оновлення дорожньо-транспортної розмітки для забезпечення безпеки руху як пішоходів, так і водіїв.

eye

3

Громада 1

18 квітня 2024 16:20

Свято тих, хто робить добрі справи: у Покровську відзначили волонтерів ПМО Товариства Червоного Хреста України

Товариство Червоного Хреста України відзначає сто шосту річницю своєї діяльності та вісімдесят шосту річницю зі створення організації у нашому місті. Понад сторіччя в нашій країні Товариство допомагає тим, хто цього потребує найбільше.

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 15:11

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію