• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Інклюзивний туризм діє!

eye

323

30.08.2021 13:42

Новини громад

img

В останні дні серпня, дякуючи Покровській міській владі, люди з інвалідністю та люди похилого віку, які є членами громадських організацій соціальної спрямованості та членами клубу «Золотий вік» Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг Покровської міської ради отримали можливість відпочити на Рапному озері в м. Слов’янська. 

26 серпня послугою «Інклюзивний туризм» скористалися активні члени клубу «Золотий вік» територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), члени ГО «Покровське товариства сліпих», ГО «Міське товариство осіб з інвалідністю м. Покровськ», ГО  «Активної реабілітації людей з інвалідністю», а 27 серпня у поїздку відправились ветерани праці, які є членами громадських організацій «Організація ветеранів війни та праці м. Родинське» та «Покровська міська Організація ветеранів».

Сонячна погода, тепла вода, гарна компанія сприяли чудовому відпочинку на озері.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

13

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

18

Громада 1

02 липня 2024 11:40

Комплексна підтримка ветеранів: Покровськ презентував послуги для Захисників та Захисниць

У ході робочої поїздки на Донеччину в.о.міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун ознайомився з програмами підтримки ветеранів та членів їхніх родин, що реалізуються в Покровській громаді. 

eye

56

Новини громад

02 липня 2024 10:18

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію