• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На часі – спільне вирішення проблем

eye

331

22.11.2021 15:42

Влада

img

19 листопада у Покровському міському центрі зайнятості Донецької області відбулось чергове засідання ради роботодавців.

На порядку денному – обговорення аспектів, пов’язаних з організацією сучасних напрямків професійного навчання безробітних, а також питання працевлаштування осіб з інвалідністю.

Засідання розпочала заступниця директора Покровського міського центру зайнятості Наталя Воробйова. Вона ознайомила учасників про низку заходів, що мають бути проведені у рамках загальнообласної декади зайнятості людей з інвалідністю.
Надалі фахівці центру зайнятості презентували можливості та переваги сучасних форм профнавчання, що активно запроваджуються службою зайнятості – дуальної та неформальної. Були обговорені перспективи та ефективність працевлаштування безробітних, що набуватимуть нові професії за дуальною формою навчання.

Спільні висновки, до яких дійшли члени ради роботодавців після дискусії – необхідність розробки якісних програм стажування, що передбачають можливість впливу роботодавців на зміст освітніх програм та суттєво вплине на ефективність взаємодії усіх сторін соціального діалогу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

77

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

22

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію