• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Підсумки зробленого та плани на майбутнє: Громадська рада провела перше засідання у новому році

eye

984

31.01.2022 11:07

Новини громад

img

З інформаційно-меморіальних заходів до Дня пам’яті жертв Голокосту та з нагоди 104-ї річниці бою під Крутами розпочалося перше у новому році засідання Громадської ради. 

За порядком денним, присутні ознайомилися зі звітом про проведену роботу у 2021 році та затвердили план на 2022-й. 

Спеціалісти відділу економіки презентували проєкти реконструкції та капітальних ремонтів закладів дошкільної, шкільної та позашкільної освіти, установ культури та медицини, а також переформатування старого гуртожитку під житло. Ці проєкти візьмуть участь у відборі на фінансування за «Програмою з відновлення України» при підтримці Європейського інвестиційного банку. Процес консультацій з представниками громадськості викликав бурхливі обговорення. З презентацією можна ознайомитися ТУТ.

Також в рамках засідання депутатка міської ради Юлія Гуріненко вручила подяку заступнику голови Молодіжної ради Дмитру Лисенку за співпрацю у реалізації проєкту з благоустрою скверу «Сімейний».

Окремо говорили про тарифи на комунальні послуги, вартість харчування у закладах освіти та доцільність збереження у громаді пам’ятників радянської епохи. 

Секретар міської ради Наталія Іваньо, яка взяла участь у засіданні Громадської ради, відзначила активну минулорічну участь членів цього дорадчого органу у житті громади. 

«Аби реалізація прийнятих міською радою рішень була ефективною, важливо вести діалог між органами влади та громадськістю, залучати експертів. І я дуже вдячна членам Громадської ради за їхню небайдужість. Вони звертають нашу увагу на наявні проблеми та завжди долучаються до спільної роботи та консультацій», - підсумувала Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

11

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

60

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

25

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію