• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Без логіну та паролю: як найлегше передати показання електролічильника

eye

503

28.01.2022 14:40

Новини громад

img

Щомісяця з 1-го по 3-є число наступає період передачі показань електролічильника. Мешканцям Донеччини немає необхідності відвідувати енергоофіс постачальника YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»), а надіслати свої дані можна навіть без реєстрації зі смартфону. Розповідаємо, як швидко та легко передати показання онлайн без внесення логіну та паролю.

  • Форма передачі показань на сайті YASNO Для її використання не потрібно мати обліковий запис в Особистому кабінеті. Щоб скористатись формою, достатньо натиснути на головній сторінці yasno.com.ua кнопку «Передати показання лічильника» та ввести дані. Використання цього способу не потребує реєстрації і займає всього кілька хвилин.

  • Чат-бот у Viber З його допомогою можна не лише передавати показання, а й вносити платежі без комісії за п’ятьма особовими рахунками, допомагаючи таким чином рідним або знайомим, які не користуються онлайн-сервісами.

  • Особисті повідомлення на сторінці у Facebook Фахівці YASNO внесуть показання в єдину базу постачальника.

  • Голосовий робот за телефонами контакт-центру (067/095/093) 65 26 000, (0629) 52 60 00. Він автоматично розпізнає сказані цифри та вносить їх у базу даних. Цей спосіб підходить клієнтам, які не користуються інтернетом.

Ще два канали потребують швидкої та легкої реєстрації, проте допомагають виконувати безліч операцій:

  • Особистий кабінет залишається найпопулярнішим онлайн-сервісом YASNO, адже дає змогу не тільки передавати показання електролічильника та вносити платежі без комісії, а й повністю контролювати особовий рахунок клієнта, проводити звіряння платежів та відмовлятися від паперової платіжки.

  • Мобільний додаток завжди під рукою, а вхід можна налаштувати за відбитком пальця або PIN-кодом. З його допомогою зручно за пару кліків внести показання, оплатити рахунки за всі комунальні послуги або замовити додаткові товари та послуги з інтернет-магазину. 

 «Ми враховуємо потреби усіх клієнтів і постійно вдосконалюємо канали обслуговування задля їхньої зручності. Розібратися в наших онлайн-сервісах може кожен, адже це не важче, ніж зробити телефонний дзвінок чи написати повідомлення. При цьому немає необхідності виходити з квартири, а всі опції доступні в будь-яку пору доби. Зекономлений на черги та дорогу час можна витратити на себе та своїх близьких», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

6

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

16

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

15

Громада 1

29 березня 2024 12:04

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію