• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Засідання центру розвитку підприємницької діяльності

eye

325

24.09.2021 12:52

Влада

img

8 вересня в Покровському міському центрі зайнятості відбулась онлайн-зустріч консалтингового центру. Учасниками заходу стали старости Покровської міської ради, безробітні, а також зацікавлені особи.

Участь в унікальному регіональному проєкті з надання безоплатної фінансової підтримки для представників малого бізнесу – це гарна нагода для зміцнення виробничих потужностей, розширення технологічних процесів та відкриття додаткових новостворених робочих місць.

Особлива увага булла приділена одному з пріоритетних напрямків проєкту - сільське господарство, який дасть змогу для підвищення продуктивності, рівня зайнятості й доходів у сільськогосподарському секторі; поліпшення добробуту сільських громад.

Окремо була виділена інформація щодо навчання на курсах цільового призначення  в галузі сільського господарства. Професійне навчання проводиться в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відповідно до навчальних планів та програм, що відповідають вимогам роботодавців та враховують попередній досвід. Підвищення конкурентоспроможності на ринку праці за короткий термін часу, вивченням сучасних технологічних процесів, нового обладнання, устаткування, засобів механізації, що використовуються в сільському господарстві, правил і вимог їх безпечної експлуатації - безумовні переваги такої освітньої програми.

Зустрічі в рамках Консалтингового центру у Покровському МЦЗ проводяться щосереди. Ми й надалі готові надавати свій майданчик для конструктивного діалогу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

26

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

70

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

16

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію