• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

65 талановитих жителів громади отримуватимуть стипендію Покровського міського голови у 2022 році

eye

2719

28.01.2022 14:40

Новини громад

img

У Покровській громаді затвердили кількість стипендіатів, які отримуватимуть щомісячну грошову винагороду за високі досягнення в навчанні, спорті та культурі. 

За словами начальника Управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Віталія Щербинки, у період з листопада до грудня минулого року надійшла 51 заява з клопотанням щодо призначення стипендії.

«45 з них було відібрано і 6 – відхилено. Не увійшли до переліку отримувачів стипендії: представник боксерського клубу (отримав перемогу у неофіційних турнірах), відомий гирьовик із Гришиного - срібний призер Чемпіонату світу (отримує найвищу, обласну стипендію), 3 спортсменки чирспорту, який не входить до реєстру визнаних видів спорту в Україні, та представник секції кікбоксингу, який зробив самовідвід за власним бажанням», - роз`яснив Віталій Щербинка.

Одноголосно члени колегії Управління сім`ї, молоді та спорту кількість стипендіатів затвердили. Рішення щодо заохочення обдарованих дітей громади стало одним з 5 питань порядку денного сьогоднішнього засідання.

Зі списком стипендіатів можна ознайомитись тут 

Керівник ДЮСШ Ігор Юркін підбив підсумки роботи закладу: «Сьогодні у спортивній школі працюють 10 відділень за видами спорту, 8 з яких є олімпійськими. Їх відвідують 627 вихованців у 56 групах. Працює 28 тренерів, 6 з яких – майстри спорту та 1  - майстер спорту міжнародного класу. У 2021 році наказом ДонОДА ДЮСШ присвоєна перша категорія строком на 4 роки».

За словами Ігоря Юркіна, сьогодні у Покровську працює команда кваліфікованих тренерів, зусилля яких направлені на отримання високих результатів та підвищення рівня підготовки спортсменів. До їх числа входить і боксер Батіралі Каримов, якому минулого року було присвоєно звання почесного тренера України. 

«Дякую усім тренерам за плідну роботу та високі показники. 2021-й став найкращим за останні 5 років. Попереду – багато амбітних планів, які ми повинні разом втілити у життя. Вже розроблено та затверджено Стратегію розвитку спорту, яка є нашим путівником у досягненні задуманого», - зазначив начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка. 

Нагадали присутнім і про карантинні обмеження «помаранчевого рівня», які відсьогодні вступають в силу на території Покровської громади і передбачають обмеження проведення спортивних занять строком попередньо на два тижні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію