• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

65 талановитих жителів громади отримуватимуть стипендію Покровського міського голови у 2022 році

eye

2684

28.01.2022 14:40

Новини громад

img

У Покровській громаді затвердили кількість стипендіатів, які отримуватимуть щомісячну грошову винагороду за високі досягнення в навчанні, спорті та культурі. 

За словами начальника Управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Віталія Щербинки, у період з листопада до грудня минулого року надійшла 51 заява з клопотанням щодо призначення стипендії.

«45 з них було відібрано і 6 – відхилено. Не увійшли до переліку отримувачів стипендії: представник боксерського клубу (отримав перемогу у неофіційних турнірах), відомий гирьовик із Гришиного - срібний призер Чемпіонату світу (отримує найвищу, обласну стипендію), 3 спортсменки чирспорту, який не входить до реєстру визнаних видів спорту в Україні, та представник секції кікбоксингу, який зробив самовідвід за власним бажанням», - роз`яснив Віталій Щербинка.

Одноголосно члени колегії Управління сім`ї, молоді та спорту кількість стипендіатів затвердили. Рішення щодо заохочення обдарованих дітей громади стало одним з 5 питань порядку денного сьогоднішнього засідання.

Зі списком стипендіатів можна ознайомитись тут 

Керівник ДЮСШ Ігор Юркін підбив підсумки роботи закладу: «Сьогодні у спортивній школі працюють 10 відділень за видами спорту, 8 з яких є олімпійськими. Їх відвідують 627 вихованців у 56 групах. Працює 28 тренерів, 6 з яких – майстри спорту та 1  - майстер спорту міжнародного класу. У 2021 році наказом ДонОДА ДЮСШ присвоєна перша категорія строком на 4 роки».

За словами Ігоря Юркіна, сьогодні у Покровську працює команда кваліфікованих тренерів, зусилля яких направлені на отримання високих результатів та підвищення рівня підготовки спортсменів. До їх числа входить і боксер Батіралі Каримов, якому минулого року було присвоєно звання почесного тренера України. 

«Дякую усім тренерам за плідну роботу та високі показники. 2021-й став найкращим за останні 5 років. Попереду – багато амбітних планів, які ми повинні разом втілити у життя. Вже розроблено та затверджено Стратегію розвитку спорту, яка є нашим путівником у досягненні задуманого», - зазначив начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка. 

Нагадали присутнім і про карантинні обмеження «помаранчевого рівня», які відсьогодні вступають в силу на території Покровської громади і передбачають обмеження проведення спортивних занять строком попередньо на два тижні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

39

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

119

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію