• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську представлено нового керівника міського центру «Спорт для всіх»

eye

937

28.01.2022 12:08

Новини громад

img

Під час засідання розширеної колегії управління сім`ї, молоді та спорту, яка відбулась сьогодні у залі публічної бібліотеки імені Т.Г.Шевченка, тренерам та спортивній спільноті громади був представлений новий очільник МЦФЗН «Спорт для всіх». Ним став колишній тренер з боксу та військовослужбовець Володимир Михалко.

За словами начальника управління сім’ї, молоді та спорту Віталія Щербинки, призначення на посаду очільника міського центру фізичного здоров`я відбулось ще місць тому. За цей період Володимир мав змогу ознайомитись зі структурою роботи закладу та його тренерами.

Сьогодні «Спорт для всіх» нараховує 9 відділень за різними напрямками: бокс та кікбоксинг, черліденг, фітнес, дзюдо, арм та мотоспорт, настільний теніс, шахи. Серед тренерів – 8 майстрів спорту України та 1 – міжнародного класу. Відвідує центр понад 400 спортсменів.

«Сьогодні для наших дітей створені максимально сприятливі та комфортні умови для тренувань. Капітально відремонтований молодіжно-спортивний центр «Факел», в якому ще я тренувався у 90-х роках. Тоді це була єдина у місті тренажерна зала, яка знаходилась у напівпідвальному приміщенні, зовсім не обладнаному. Сподіваюсь, сьогодні, в таких умовах та при підтримці міської ради, охочих займатись фізичною культурою та спортом  буде все більше», - зауважив новопризначений очільник МЦФЗН «Спорт для всіх».

Для довідки: Володимир Михалко – мешканець Покровська. Має фахову вищу освіту. 11 років працював тренером-викладачем з боксу на ФСК «Олімпійський». Останні 4 роки служив у лавах збройних сил України за контрактом. З грудня 2021 року очолив міський центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

52

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію