• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міський голова проінспектував хід ремонту ЗДО №11 «Чебурашка»

eye

2481

27.01.2022 18:29

Новини громад

img

Ще у 2016 році в дитячому садку №11, який розташований у парковій зоні селища динасового заводу, розпочалися роботи з тепломодернізації будівлі. Роботи було виконано на 40% через недостатнє фінансування. Відновили їх у вересні минулого року. Що вже встиг зробити підрядник та якої якості ці роботи, дізнавались голова громади Руслан Требушкін разом із заступниками міського голови Костянтином Мілютіним та Маргаритою Ідрісовою під час спільного виїзного обстеження закладів освіти. 

За словами директорки «Чебурашки» Олени Пляшко, будівлі садка майже 80 років, щодня його відвідують 160 малюків. 

«За пів року роботи був утеплений третій корпус, укріплено фундамент та вимощення, замінені вікна на протипожежні», - розповів представник підрядної організації Юрій Малихін.

Міський голова Руслан Требушкін у ході огляду будівлі озвучив прохання батьків замінити вікна на такі, які б можна було провітрювати.  

«Встановлення «глухих» вікон було передбачено проєктом, - пояснив заступник міського голови Костянтин Мілютін. - Вони розташовані лише біля евакуаційних сходин. Це задля того, щоб при займанні захистити дітей від вогню. Неможливість ставити вікна на провітрювання пропонуємо компенсувати встановленням вентиляційної системи». 

Крім ремонтних робіт, пов`язаних із будівлею «Чебурашки», обговорили керівники громади можливість благоустрою території дошкільного закладу. 

«У сфері освіти застосовується системний підхід до вирішення різних питань. Наприклад, цього року ясельні групи всіх дитячих садків отримають нові меблі та м'який інвентар, у рамках програми «Гігієна у закладах освіти», яку депутати затвердили на сесії, у дитячих садках та школах планується зробити капітальні ремонти санітарних кімнат. Затверджено також програму «Благоустрій активних територій», у рамках якої ми плануємо облаштувати дитячий майданчик ДНЗ №11 сучасними ігровими елементами та встановити на павільйонах тіньові навіси», - поділились планами Маргарита Ідрісова. 

У свою чергу Покровський міський голова Руслан Требушкін ще раз наголосив на важливості створення комфортних умов як для маленьких мешканців міста, так і для роботи вихователів:

«Ми набрали досить гарного темпу. Через відсутність фінансування є кілька довгобудів, які, гадаю, до кінця поточного року буде закінчено. Ми спостерігаємо значний прогрес у реконструкції школи № 33, що у селищі Шевченко, по обсягам виконаних робіт у дитячому садочку №15, школам №4,6,8. Ті об'єкти, які тривалий час чекали на реконструкцію, скоро будуть закінчені. У цьому зацікавлені і мешканці, і ті керівники, які відповідають за напрямки роботи. Видно, що ремонти виконуються якісно. А це означає, що у навчальних та дошкільних закладах будуть створені всі умови для комфортного перебування та забезпечення виховного та освітнього процесів».


 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

38

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

119

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію