• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Повідомлення про оприлюднення проєкту Стратегії розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області до 2030 року та Звіту про СЕО

eye

932

27.01.2022 15:41

Новини громад

img

На виконання вимог п.4 ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» на офіційному вебсайті Покровської міської ради (https://pokrovsk-rada.gov.ua) 27 cічня 2022 р. розміщено проєкт Стратегії розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області до 2030 року (далі – проєкт Стратегії) та Звіт про СЕО.

1. Повна назва документа державного планування місцевого рівня:  

Стратегія розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області до 2030 року є документом державного планування місцевого рівня, що визначає тенденції та основні проблеми і ризики соціально-економічного розвитку громади, стратегічні та операційні цілі, завдання та шляхи їх реалізації.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування місцевого рівня: Покровська міська рада Донецької області.

3. Передбачена процедура громадського обговорення: 

1) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення проєкту Стратегії та Звіту про СЕО розпочато з дня його оприлюднення, а саме з 27 січня 2022 р. та триватиме до 25 лютого 2022р. 

2) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі до Комунальної установи «Агентство розвитку громади» Покровської міської ради Донецької області (адреса: пл.Шибанкова, 13, м. Покровськ, Донецька область, 85300) (в тому числі в електронному вигляді: yermolovych.d@pokrovsk-rada.gov.ua) зауваження та пропозиції до проєкту Стратегії та Звіту СЕО. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку та анонімні, не розглядаються. 

3) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):

Громадські слухання не проводяться через впровадження карантину та запровадження протиепідемічних заходів y зв’язку з поширенням хвороби COVID- I 9, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

4) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Комунальна установа «Агентство розвитку громади» Покровської міської ради Донецької області.

5) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Комунальна установа «Агентство розвитку громади» Покровської міської ради Донецької області (пл. Шибанкова, 13, м. Покровськ, Донецька область, 85300), тел.: 095-300-67-10,  ел.адреса:   yermolovych.d@pokrovsk-rada.gov.ua). 

Зауваження та пропозиції надаються з 27 січня 2022р. до 25 лютого 2022р.

6) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної із здоров'ям населення, що стосується документа державного планування: 

Сектор екології, клімату та енергозбереження Покровської міської ради Донецької області (пл. Шибанкова, 11, м. Покровськ, Донецька область, 85300, тел.: (0623) 52-19-90, ел.адреса: ecology.pmr.@gmail.com). 

4. Транскордонні консультації в рамках зазначеної процедури стратегічної екологічної оцінки не проводяться.

ДОДАТКИ

Профіль громади (додаток 1 станом на 28.01.2021).docx

Звіт СЕО Стратегія Покровська громада.docx

Стратегія Покровської МТГ (від 06.01.22).docx
 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровського району

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

1

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

6

Громада 1

29 березня 2024 12:04

Визначення потреб мешканців громади: старост зібрали на чергову нараду

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась робоча нарада зі старостами Покровської громади.

eye

8

Громада 1

29 березня 2024 11:37

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію