• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Територіальний центр соціального обслуговування звітував про роботу за 2021 рік

eye

1034

26.01.2022 16:19

Новини громад

img

В урочистій атмосфері керівники терцентру провели презентацію звіту про виконану роботу для представників громади.

На публічний звіт були запрошені секретар міської ради Наталія Іваньо, керуюча справами виконкому Алевтина Жук, начальниця управління соціального захисту населення міської ради Ірина Бонзюх, депутати ПП «Порядок» Тетяна Радченко та Сергій Моісеєнко, голова Покровської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Людмила Полтавченко, члени Громадської ради Михайло Кірсанов та Віктор Поліщук. 

Заступниця директора терцентру Світлана Швайко зазначила, що державна політика у сфері надання соціальних послуг зараз кардинально змінюється, і завдяки тому що у Покровську широко розвинена структура служб соцспрямованості,  державна політика широко реалізується у громаді.


«На обслуговуванні територіального центру перебувають 1,5 тис. осіб, але понад 3 тис. осіб отримують соціальні послуги періодично, - розповіла Світлана Швайко. -  З початку 2021 року громада розширилася, додалися люди. Кількість обстежень щодо виявлення осіб, які знаходяться у складних життєвих обставинах, склала понад 1,4 тис. Загалом за минулий рік територіальний центр надав близько 60 тис. послуг мешканцям громади».

Звітувала про свою роботу також завідувачка відділення соціальної допомоги вдома Оксана Саглай. Вона підкреслила, як важливо для підопічних її відділення спілкування: «За минулий рік ми надали понад 30 видів послуг вдома нашим мешканцям. Здебільшого це інформування та консультування, адже ми розуміємо, як важко людині у літах сприйняти ті щоденні зміни, які відбуваються у сучасному світі».

Світлана Зубенко, завідувачка відділення денного перебування, також поділилася результатами роботи та розповіла про допомогу в адаптації до нових умов сьогодення: «У сучасних умовах люди похилого віку найбільш вразливі та незахищені психологічно. Для наших відвідувачів у терцентрі працює «Університет третього віку», якій пропонує зайняття лікувальною фізкультурою, скандинавською ходьбою, з комп'ютерної грамотності, танцями, декоративно-прикладним мистецтвом, Вікова категорія відвідувачів - 60+».


«Час, за який ви провели презентацію звіту, минув дуже швидко, але ми знаємо, скільки роботи стоїть за кожною сторінкою цього звіту, скільки турботи, любові та сердечного тепла, - звернулася до присутніх Наталія Іваньо. - Ви - професійна команда, люди, які підтримують один одного. Сьогодні ваша праця важка та важлива, не оцінюється так гідно, як вона заслуговує, але я низько вклоняюся та дякую вам за неї. Не зупиняйтеся, не складайте руки, адже ви робите сьогодні таку необхідну та достойну роботу».


Алевтина Жук подякувала працівницям терцентру за якісну взаємодію, за готовність завжди прийти на допомогу та вручила за сумлінну працю та високий професіоналізм подяки від Покровської міської ради.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

28

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію