• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На депутатському дні обранці обговорили майже сотню питань

eye

1559

25.01.2022 18:00

RSS

img

24 січня у залі Центру творчості та дозвілля відбувся депутатський день під головуванням секретаря міської ради Наталії Іваньо. На розгляд було винесено 34 загальних та 62 земельних питання.

Всі питання порядку денного депутати попередньо розглянули на постійних комісіях Покровської міської ради. Поза порядком денним до депутатів звернувся заступник міського голови Костянтин Мілютін з пропозицією додатково розглянути на черговій сесії чотири проєкти  рішення.

«У лютому минулого року депутатський корпус прийняв рішення делегувати функції замовника КП «Управління капітального будівництва», але у постанову щодо «Програми з відновлення України» у грудні були внесені зміни, згідно з якими УКС не може виступати в цій ролі», - зазначив Костянтин Мілютін.

Так, повноваження замовника з реконструкції освітніх закладів будуть делеговані відділу освіти міської ради, з реконструкції громадського будинку з господарськими допоміжними будівлями у дитячий педіатричний центр та головного корпусу КНП «КЛІЛ»  - відділу охорони здоров’я міської ради, а з реконструкції гуртожитку у багатоквартирний будинок - житлово-комунальному відділу. 

В межах порядку денного депутати розглянули  низку бюджетних, освітніх, соціальних, кадрових питань.

Після розгляду земельних питань, до депутатів звернулась голова постійної земельної комісії Тетяна Альохіна з проєктом рішення про заходи щодо впорядкування роботи деяких структурних підрозділів Покровської міської ради в період розробки комплексного плану просторового розвитку території Покровської міської територіальної громади.

Згідно з цим проєктом, на території громади тимчасово, до затвердження комплексного плану просторового розвитку території Покровської міської територіальної громади, буде призупинене прийняття рішень про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення та рішень про передачу земельних ділянок у власність та користування в межах Покровської міської територіальної громади, за виключенням випадків, передбачених пунктом 3 статті 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та у разі виділення земельних ділянок членам садових товариств, виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай). 

«Розгляд заяв, що були подані до 26 січня цього року буде відкладено, а заявники отримають роз’яснення, що після затвердження комплексного плану просторового розвитку території Покровської міської територіальної громади їхні звернення будуть розглянуті повторно», - зазначила Тетяна Альохіна.

Секретар міської ради Наталія Іваньо підкреслила, що всі рішення будуть розглянути повторно згідно з законодавством України у порядку їх подання за хронологією.

«Ми наполягаємо на створенні реєстру, аби мешканці нашої громади були впевнені - якщо людина подала документи на оформлення земельної ділянки, то вона її отримає, - зазначила Наталія Іваньо. - Загалом це рішення ми приймаємо для того, щоб жителі не марнували свій час та здоров’я на збір документів та відвідування інстанцій, щоб у результаті отримати від міської ради відмову».

За словами Директора департаменту Олександра Добровольського, термін розробки та затвердження містобудівної документації становить приблизно 1,5 роки.


 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

23

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

26

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

68

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію