• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В освітніх закладах Покровської громади спостерігається зростання захворюваності на ГРВІ

eye

2391

24.01.2022 11:57

Новини громад

img

Через виявлені випадки COVID-19 та перевищення показників захворюваності на ГРВІ серед дітей, 22 класи та кілька навчальних закладів громади перейшли на дистанційне навчання. 

За словами начальниці відділу освіти міської ради Любові Воротинцевої, станом на понеділок, 24 січня, на самоізоляції перебувають всі учні НВК №2 та 12 класів закладів середньої освіти (№2, 9, 15, НВК №1): «На дистанцію відправляється клас, де хоча б в однієї дитини був виявлений COVID-19. На сьогодні ми маємо 28 підтверджених випадків захворюваності. Цей показник серед учнів усієї громади. Значно більше зараз дітей хворіє на ГРВІ». 

На самоізоляції продовжують перебувати учні ліцею «Надія» та одинадцять класів БПГ, ЗОШ №№4, 12 та 36. 

Відзавтра повністю переходять на дистанційну форму навчання також Гришинська та Шевченківська школи. 

Фіксують освітяни і випадки захворюваності серед дошкільнят: сьогодні на самоізоляції знаходяться 6 груп ЗДО №№2, 7, 8, 10, 63 та НВК №2. 

Інформація про нові випадки захворюваності на COVID та ГРВІ продовжує надходити, тому кількість класів чи навчальних закладів, що перейшли на дистанційну форму навчання, може змінитися. 

«Просимо батьків та учнівську молодь громади не нехтувати епідеміологічними рекомендаціями, розробленими медиками, та берегти своє здоров`я. У разі поганого самопочуття відразу ж звертатись до лікаря», - зауважила начальниця відділу освіти Покровської міської ради Любов Воротинцева.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію