• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Руслан Ліннік: аварію на Лазурному розраховуємо ліквідувати протягом дня

eye

698

19.01.2022 12:28

RSS

img

18 січня у результаті аварії на трубопроводі без водопостачання залишилися 12 житлових будинків та дитячий садочок у мікрорайоні «Лазурний». 

Як розповів керівник КП «Покровськводоканал» Руслан Ліннік, з 15.00 вчорашнього дня бригада східної дільниці підприємства почала роботи з ліквідації пориву. Поряд з витоком знаходиться багато комунікацій інших служб, тож доводиться працювати без залучення техніки. 

«Поряд з нашим водоводом знаходяться короби тепломережі та проходять електричні кабелі компанії ДТЕК. Всі земельні роботи проводяться вручну, і це вповільнює швидкість їх виконання. Вчора бригада працювала до 22.00. Роботи тривають і сьогодні. Місце витоку ще не знайдене, - зазначив Руслан Ліннік. - Ми посилили бригаду, на місці аварії чергують головний інженер КП «Покровськводоканал» та дільничний майстер. Плануємо впоратись протягом цього робочого дня».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

30

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

30

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

55

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію