• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вихованці центру «Милосердя» стали лауреатами всеукраїнського конкурсу

eye

707

18.01.2022 16:45

Новини громад

img

Серед більше ніж сотні дітей вихованці центру реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя» взяли участь у першому Всеукраїнському конкурсі інклюзивного мистецтва імені Марії Приймаченко «Моя Україна». 17 юних покровчан у підсумку стали його лауреатами. 

Відповідні дипломи, альбоми для малювання і сувеніри творчим дітям вручив міський голова Руслан Требушкін: «Вдячний батькам особливих діток та їхнім вихователям за вкладені любов, знання та вміння! Ви - справжні герої! Вихованцям центру бажаю натхнення та подальших творчих успіхів».

За словами директорки реабілітаційного центру Оксани Потапчук, діти ретельно готувались до конкурсу та у повній мірі змогли розкрити свій творчий потенціал. Їхні поробки та малюнки були гідно оцінені членами журі та іншими учасниками заходу.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

4

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

42

Громада 1

28 березня 2024 09:30

Безпека населення та благоустрій територій: керівники Покровської МВА обговорили питання життєдіяльності громади

Сьогодні, 27 березня, під керівництвом начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулася апаратна нарада, на якій обговорювалися нагальні питання, пов'язані з функціонуванням громади.

eye

72

Громада 1

27 березня 2024 17:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію