• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вихованці центру «Милосердя» стали лауреатами всеукраїнського конкурсу

eye

702

18.01.2022 16:45

Новини громад

img

Серед більше ніж сотні дітей вихованці центру реабілітації осіб з інвалідністю «Милосердя» взяли участь у першому Всеукраїнському конкурсі інклюзивного мистецтва імені Марії Приймаченко «Моя Україна». 17 юних покровчан у підсумку стали його лауреатами. 

Відповідні дипломи, альбоми для малювання і сувеніри творчим дітям вручив міський голова Руслан Требушкін: «Вдячний батькам особливих діток та їхнім вихователям за вкладені любов, знання та вміння! Ви - справжні герої! Вихованцям центру бажаю натхнення та подальших творчих успіхів».

За словами директорки реабілітаційного центру Оксани Потапчук, діти ретельно готувались до конкурсу та у повній мірі змогли розкрити свій творчий потенціал. Їхні поробки та малюнки були гідно оцінені членами журі та іншими учасниками заходу.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальники виконують ремонтні роботи для покращення водопостачання міста Покровськ

КП "Покровськводоканал" зосередилось на нагальній потребі у покращенні системи водопостачання для мешканців Покровської громади та уникненні витоків на мережах у місті. 

eye

3

Громада 1

19 березня 2024 13:00

Допомога від ГО “Аваліст”: безкоштовне постачання питної води для мешканців старостинських округів Покровської громади

Мешканці старостинських округів Покровської громади отримали гуманітарну допомогу від громадської організації "Аваліст" — пляшки з питною з водою для кожного жителя.

eye

5

Громада 1

19 березня 2024 12:30

Комунальники працюють над озелененням міста

Працівники комунального підприємства «Багатогалузеве комунальне підприємство» проводять планові роботи з обрізки сухих гілок задля безпеки, здоров’я й естетики дерев.

eye

11

Громада 1

19 березня 2024 11:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію