• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Теплопостачання у центрі Покровська відновлено, оплату опалення для бізнесу перерахують

eye

733

18.01.2022 12:21

RSS

img

16 січня о 13.00 відбулося аварійне відключення електропостачання котельні №7, яка обслуговує центральну частину Покровська. Близько 17.00 електропостачання було відновлене. Але котельні не розраховані на зупинку під час опалювального сезону, тому стався гідроудар, у мережі зафіксували втрати води. Місце витоку виявили близько 5 години ранку, аварію ліквідували протягом кількох годин. 

«З восьмої ранку проводилася ремонтна кампанія, і о 13:00 теплопостачання до 20-ти будинків, двох дитячих садочків та двох шкіл було відновлене, - зазначив директор КП «Покровськтепломережа» Максим Батенко. - На мій погляд, команда ремонтників спрацювала оперативно та злагоджено. Але треба зауважити, що через аварійні відключення електроенергії під час запуску котелень обладнання не витримує,  рвуться мережі. Ми направили листи до компанії ДТЕК щодо неузгодження планових відключень».

Максим Батенко також розповів, що за січень буде зроблено перерахунок для комерційних споживачів теплової енергії: «Ми уклали угоду з компанією «Нафтогаз України» та захистили свої ліміти. Завдяки цьому нам вдалося зекономити газ. У цьому місяці для підприємств громади вартість опалення вийде не 36 тис. грн за 1 Гкал, як було розраховано газопостачальною компанією, а 7,4 тис. грн за 1 Гкал. Тобто для комерційних споживачів ціна буде суттєво знижена».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Забезпечення безпеки та розвиток пасічництва: обговорення на нараді в Покровській військовій адміністрації

під головуванням начальниці відділу з питань агропромислового розвитку в Управлінні земельних ресурсів та агропромислового розвитку Покровської військової адміністрації Ольги Богачової відбулась робоча нарада з власниками пасік.

eye

23

Громада 1

18 березня 2024 18:30

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк взяв участь у нараді з представниками спеціальної моніторингової місії УВКБ ООН

У ході зустрічі очільник Покровської громади разом із керівниками військових адміністрацій Покровського району долучився до обговорення питання щодо екстреного реагування та надання допомоги в зимовий період.

eye

24

Громада 1

18 березня 2024 18:00

Голови квартальних комітетів та старші будинків — важлива ланка громади

У воєнний час складні ситуації та надзвичайні події у Покровській громаді можуть статися в будь-який момент.

eye

24

Громада 1

18 березня 2024 17:34

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію