• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Маємо плани щодо розвитку селища Динзаводу: депутатка Юлія Гуріненко зустрілася із місцевими жителями

eye

1176

17.01.2022 11:41

Новини громад

img

Депутати Покровської міської ради від партії «Порядок» продовжують формувати базу потреб своїх виборців та допомагати їм вирішувати наболілі питання. Днями із мешканцями селища Динасового заводу зустрілася Юлія Гуріненко. 

Цього разу на прийом до депутатки прийшли квартальні округів №30 та №34, а також активні мешканці будинків №3 і №4а по вулиці Примакова. 

У першу чергу Юлія Гуріненко підбила підсумки роботи за минулий рік: «Дякую вам за небайдужість і бажання змінити цей віддалений район Покровська. Ви писали заявки, брали участь в обстеженнях проблемних ділянок селища. Спільними зусиллями нам вдалось виконати відсипку кількох вулиць приватного сектору, замінити аварійну електоопору по вулиці Ольшанського, облаштувати волейбольний майданчик для місцевих спортсменів». 

Як зауважила депутатка, у цьому приватному секторі існує ще багато проблемних питань (стан доріг, відсутність освітлення, нестача дитячих та спортивних майданчиків, облаштування парку), але відразу їх усі вирішити немає можливості. 

Окремо говорили про проблеми з громадським транспортом. Зокрема, жителі скаржились на незрозумілий графік міського маршруту №2, яких ходить раз на годину, а то й рідше. 

Було обговорене питання й організації дозвілля для молоді. Як зазначила одна з мешканок вулиці Примакова Вікторія Дюбо, у селищі дуже не вистачає місць відпочинку для дітей та підлітків. 

Депутатка від ПП «Порядок» Юлія Гуріненко усіх вислухала і запропонувала долучатися до бюджету участі: «Це ще одна можливість для наших мешканців реалізувати проєкт вартістю від 5 до 250 тисяч гривень. Ці кошти можна буде витратити на поліпшення інфраструктури міста чи благоустрій території. Наприклад, я запропонувала своїм виборцям зробити зону відпочинку на місці, де колись був ставок. Він вже давно пересох, але там дуже гарна природа. Можна поставити альтанки, мангали, щоб усією родиною відпочивати на свіжому повітрі». 

Квартальні таку ідею одностайно підтримали та вирішили провести опитування серед жителів округів. 

Зустріч Юлії Гуріненко з мешканцями округу прокоментувала секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо: 

«Наша мета – донести до усіх мешканців громади, що вони можуть брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету. Разом з міським головою Русланом Требушкіним і директором  Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Олександром Добровольским ми вже об’їхали приєднані території і провели презентацію бюджету участі та бюджету розвитку. Тепер у цьому напрямку почали роботу і депутати. Маю надію, що покровчани скористаються можливістю покращити життя по всій громаді».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

45

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

20

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

34

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію