• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники громади працюють над налагодженням транспортного сполучення між селом Піщане та містом Покровськ

eye

729

17.01.2022 09:13

Новини громад

img

Як зазначила староста піщанського округу Альона Бражко, з 12 січня єдиний автобус, що курсував між Піщаним та центром громади, зламався і, за словами перевізника, поки відремонтувати його не вдається.

Керівники громади звернулися за роз'ясненням до в.о. начальника відділу транспорту міської ради Миколи Федотова.

«У перевізника немає резервного транспортного засобу, аби замінити зламаний автобус. Крім того, поліція не дасть нам дозволу на проведення конкурсу на цей маршрут, доки не будуть усунені недоліки дорожнього покриття, - розповів Микола Федотов. - Балансоутримувачем цієї дороги є ДонОДА. Ми направили листа до відповідного департаменту та отримали відповідь, що траса включена до плану на 2022 рік».

«Фактично люди відрізані від центру громади. Немає й автобусу до села Солоне, мешканці якого раніше пішки ходили до Піщаного, і мали змогу доїхати до міста. Треба вивчити ситуацію та якомога скоріше прийняти рішення», - зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Керівники вирішили винести це питання на найближчу нараду міського голови та заступників, аби якнайскоріше знайти альтернативне рішення в межах діючого законодавства.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Розвиток комунальної сфери громади: триває перехід від ФОП до комунального підприємства

За участі начальника Покровської МВА Сергія Добряка та його заступника Олексія Стебеля відбулася робоча зустріч з працівниками ФОП «Бойко» і ФОП «Ковальчук».

eye

12

Громада 1

19 березня 2024 10:50

Благодійники зі Швеції доставили до Покровська допомогу для соціально вразливих груп

Благодійний фонд "Support for Ukraine – Manifestations and Aid Collection in Helsingborg" передав Покровській громаді засоби особистої гігієни: дорослі памперси, пелюшки та урологічні прокладки.

eye

14

Громада 1

19 березня 2024 09:56

Забезпечення безпеки та розвиток пасічництва: обговорення на нараді в Покровській військовій адміністрації

під головуванням начальниці відділу з питань агропромислового розвитку в Управлінні земельних ресурсів та агропромислового розвитку Покровської військової адміністрації Ольги Богачової відбулась робоча нарада з власниками пасік.

eye

25

Громада 1

18 березня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію