• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО.У Покровську підбили підсумки роботи КП "БКП" за минулий місяць

eye

1013

15.01.2022 13:12

Новини громад

img

Під час чергового засідання апаратної наради, яка відбулась сьогодні, 14 січня, Покровський міський голова Руслан Требушкін загострив увагу щодо незадовільної роботи комунальників у зимовий період та зауважив на необхідності більш якісно виконувати розчищення та посипку доріг. 

Традиційно фахівці комунальних підприємств, відділів, управлінь міської ради та старости приєднаних територій звітували перед керівництвом Покровська про роботу за минулий тиждень. 

За інформацією начальниці відділу "Контактний центр" Ольги Іванцової, за минулий тиждень найбільша кількість звернень стосувалась питань якості води, нарахувань за теплопостачання, розчистки та посипки доріг і прибудинкових територій. 

Особливу увагу було приділено роботі комунального підприємства "БКП" у зимовий період.

"Щодня у боротьбі з наслідками негоди на вулицях міста задіяно 17 одиниць спехтехніки. Вже використано понад 200 тонн солі і гранітного відсіву та майже 250 тонн піску. Крім тракторів та грейдерів, у розчистці снігу брали участь і двірники", - розповів директор КП "БКП" Денис Зусмановський. 

У свою чергу очільник Покровська Руслан Требушкін зауважив, що до міської ради надходить велика кількість звернень щодо неякісної роботи комунальних служб: люди скаржаться на слизькі дороги, нерозчищені тротуари та міжквартальні проїзди:
«У багатьох місцях Покровська дороги були в дуже поганому стані: не розчищені, з великим шаром льоду. Я спеціально об`їхав все місто: був у селищі динасового заводу, на мікрорайонах, поспілкувався з водіями, які дуже негативно коментують роботу комунальників міста. Якщо ви, Денисе Костянтиновиче, не виправите ситуацію, я буду вимушений шукати Вам заміну, втім, сподіваюсь, що помилки буде усунено і робити це не доведеться". 

Обговорили на нараді також певні моменти у тепло- та водопостачанні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Розвиток комунальної сфери громади: триває перехід від ФОП до комунального підприємства

За участі начальника Покровської МВА Сергія Добряка та його заступника Олексія Стебеля відбулася робоча зустріч з працівниками ФОП «Бойко» і ФОП «Ковальчук».

eye

3

Громада 1

19 березня 2024 10:50

Благодійники зі Швеції доставили до Покровська допомогу для соціально вразливих груп

Благодійний фонд "Support for Ukraine – Manifestations and Aid Collection in Helsingborg" передав Покровській громаді засоби особистої гігієни: дорослі памперси, пелюшки та урологічні прокладки.

eye

11

Громада 1

19 березня 2024 09:56

Забезпечення безпеки та розвиток пасічництва: обговорення на нараді в Покровській військовій адміністрації

під головуванням начальниці відділу з питань агропромислового розвитку в Управлінні земельних ресурсів та агропромислового розвитку Покровської військової адміністрації Ольги Богачової відбулась робоча нарада з власниками пасік.

eye

25

Громада 1

18 березня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію