• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дитячий садок «Сонечко» оснащено сучасними меблями та м`яким інвентарем

eye

1577

14.01.2022 20:45

Новини громад

img

Дошкільний заклад освіти №6 став одним з трьох дитячих садків, в які за кошти Покровської міської ради були придбані нові комплекти меблів, подушок, матраців та постільної білизни. Наразі у «Сонечці» відкрито 6 груп, одна з яких готова прийняти вихованців з сусіднього «Проліску».

За словами заступниці Покровського міського голови Маргарити Ідрісової, оновлення меблів було однією з вимог батьків ЗДО № 12, яка на сьогодні є повністю виконана: «Нові меблі отримали 3 дитячі садки Покровська – «Калинка», «Світлячок» та «Сонечко», які готові прийняти до своєї родини вихованців сусіднього «Проліска». Меблі сучасні, яскраві та якісні. Разом з ними заклади дошкільної освіти ми укомплектували м`яким інвентарем. На це депутатським корпусом з місцевого бюджету було виділено 1 мільйон гривень. Цього року плануємо облаштувати такими комплектами ясельні групи усіх дитячих садків громади».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

32

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

96

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

27

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію