• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Патронат над дитиною

eye

515

11.01.2022 12:30

Новини громад

img

Служби у справах дітей Покровської міської ради Покровської ОТГ Наталії Гергуленко з метою підвищення рівня компетентності слухачів із основних засад державної соціальної політики та соціальної роботи з питань запровадження кращих практик альтернативного догляду дітей, які тимчасово залишилися без батьківського піклування, особливостей запровадження підходу «патронат сім’ї».

Під час заходу обговорювали питання щодо визначення механізму направлення зареєстрованих безробітних для первинного відбору кандидатів у патронатні вихователі, а також про проведення групової та індивідуальної інформаційно-роз'яснювальної роботи про суть і зміст патронату над дитиною.

Актуальність та серйозність теми сьогоднішнього вебінару важко переоцінити. Такі заходи є лише частиною загального процесу втілення сімейний патронату в Україні. Заступник директора Покровського МЦ.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

45

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

17

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

29

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію