• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ПФУ інформує: працює «ПЕНСІЙНИЙ КАЛЬКУЛЯТОР»

eye

801

14.01.2022 12:15

Новини громад

img

Користуйтесь зручною послугою на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. «Пенсійний калькулятор» – інструмент який розраховує розмір майбутньої пенсії.

Дані для обчислення автоматично завантажуються з Реєстру застрахованих осіб або вводяться користувачем вручну, відповідно до записів трудової книжки та інших документів про стаж. Після обчислення сервіс надає розрахункову суму пенсії та протокол на дату звернення.

Щоб скористатись cервісом «Пенсійний калькулятор» на вебпорталі Пенсійного фонду України достатньо ввести номер вашого телефону або банківської карти.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

48

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

87

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

27

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію